Αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνη τη μια huge είδηση ολόκληρης της χρονιάς (ή, έστω, μέχρι αυτή τη στιγμή), αυτή θα ήταν ότι από μέρα σε μέρα περιμένουμε το Fenty Skin, το ολοκαίνουργιο brand της Rihanna που στηρίζεται στο skincare.

Το νέο brand, λοιπόν, λανσάρεται στις 31 Ιουλίου και στον επίσημο λογαριασμό στο instagram η ίδια έχει αρχίσει να μοιράζεται μαζί μας μερικά πολύτιμα info.

«Σωστά! Τα Fenty Skin είναι και για τους φίλους μου! Ασχέτως με το ποιος είσαι, αξίζει να έχεις ένα υπέροχο δέρμα. Σύντομα θα έχω περισσότερες λεπτομέρειες για εσάς. Εν τω μεταξύ, μπείτε στο fentybeauty.com για να έχετε νωρίτερα πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα!

 

Λίγο νωρίτερα είχε κάνει και μια ακόμη ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Δουλεύω πάνω στα Fenty Skin για περισσότερο από δύο χρόνια, προκειμένου να τελειοποιήσω τις φόρμουλες και να δημιουργήσω συσκευασίες που να είναι ευγενικές με τον πλανήτη! Φόρμουλες οι οποίες δουλεύουν, και δουλεύουν πολύ καλά σε συνδυασμό με το μακιγιάζ!!! Όλα ξεκινούν με το foundation το οποίο είναι η επιδερμίδα σου και όλοι ξέρουμε πόσο παθιασμένη είμαι με την όμορφη και υγιή επιδερμίδα. Οπότε είτε θέλετε να φορέσετε makeup είτε όχι, πάντα θα υπάρχει λαμπερή επιδερμίδα από κάτω».

Και last but not least: σε ένα ακόμη βίντεο η Rihanna μας έδωσε ήδη ένα hint από το packaging. Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε!

 

Πηγή:tlife.gr