Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Χρήστου Ζαμπούνη η Ηλιάνα Παπαγεωργιού το μεσημέρι της Παρασκευής θέλησε μέσα από την εκπομπή της να μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και με τους τηλεθεατές μια δική της εμπειρία. 

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα περιστατικό με έναν πρώην σύντροφό της και μια κίνησή της που παρεξηγήθηκε από εκείνον.

«Εγώ είχα μία θήκη στο κινητό μου που είχε μια φουντίτσα από πίσω. Ήταν σαν κουνελάκι! Οπότε όταν έβαζες κανονικά το κινητό πάνω στο τραπέζι δεν στεκόταν και έτσι το γύρναγα ανάποδα για να μην χαλάω τη φουντίτσα. Είμαι, λοιπόν, ένα βράδυ έξω με την παρέα μου, η ώρα έχει περάσει πάρα πολύ, οι άλλοι φίλοι μου είναι στην Αμερική και αρχίζουν να μου στέλνουν “καλημέρα”.

Πιάνω κι εγώ το κινητό μου, απαντάω και το γυρνάω ανάποδα. Γυρνάει, λοιπόν, και μου λέει ο φίλος μου “αγάπη μην γυρίζεις το κινητό σου μπροστά στους φίλους μου γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά”. Παρεξηγείται αλλά μπορεί και να ‘χεις δικαιολογία», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.Πηγή:tlife.gr