Ένα trend που έχει καθιερωθεί με την καραντίνα είναι οι διάσημες που κουρεύουν τους άντρες/αγόρια τους. Είδαμε τη  Gwen Stefani να το κάνει, είδαμε τον Ryan Reynolds να λέει στο διαδικτυακό Tonight Show ότι θα τον κουρέψει η Blake Lively και η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι η Miley Cyrus.

Η ίδια, αφού έχει κάνει δεκάδες πειράματα πάνω της όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, αποφάσισε να… επεκταθεί και στο κεφάλι του αγοριού της, Cody Simpson.

https://www.instagram.com/p/B-f8Ay9JqBj/

«Buzzin. Καθαρά κουρέματα για καθαρές θάλασσες», έγραψε ο ίδιος κάτω από αυτό το βίντεο. Και αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από αυτά που έγραψε ιδού η εξήγηση: ο ίδιος κάνει surf και συνεργάζεται με την 4 Ocean, μια ΜΚΟ η οποία στόχο έχει να μειώσει το πλαστικό στις θάλασσες.

Δεν ξέρουμε, λοιπόν, αν ο ίδιος κουρεύτηκε για να τραβήξει την προσοχή προς αυτό τον πολύ καλό σκοπό αλλά αυτά που ξέρουμε είναι: α) τα κατάφερε β) είναι κούκλος (έτσι κι αλλιώς) γ) η Miley Cyrus έχει αποδειχτεί πως έχει εξαιρετικά skills (και ας ολοκλήρωσε κάποιος άλλος το κούρεμά του).

 

Πηγή:tlife.gr