Από τη μια η εκρηκτική Penélope Cruz, από την άλλη η… λολίτα Lily-Rose Depp. Οι δύο μούσες του Karl Lagerfeld περπάτησαν με Chanel αέρα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. 

Σε εντελώς διαφορετικό στιλ από την Πενέλοπε Κρουζ (φλογερό θηλυκό, σύγχρονη Σπανιόλα αλλά με γοητεία… παλιάς) η 19χρονη Lily-Rose Depp εκπροσώπησε αυτό ακριβώς που είναι: Τα νιάτα και τη φρεσκάδα. 

Απλή, λιτή και απέριττη όσο καμία άλλη σταρ κατάφερε να κάνει μιά άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και να αφήσει το δικό της  αποτύπωμα στο συγκεκριμένο κόκκινο χαλί στο οποίο παραβρέθηκε με αφορμή την παρουσίαση της ταινίας «A Faithful Man» του Louis Garrel Premiere, στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Με ένα Chanel Little… White Dress, ένα pony tail και με μόνο τα μάτια τονισμένα κατάφερε να φέρει έναν αέρα δροσιάς στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. 

Το Chanel φόρεμα όσο πιο μίνιμαλ γινόταν: Μίνι, σε ίσια γραμμή, από λευκό-ροζ καρό τουίντ. Off the shoulder… επιμελώς ατημέλητο, σαν οι ράντες να έχουν γλιστρήσει απαλά από τους ώμους της.  Μόνο στολίδι οι μικροί κρύσταλλοι με τους οποίους είχε γραφτεί σε κύκλο το «La Pausa» και είχε σχηματιστεί το εμβληματικό logo της Chanel με το διπλό C. Μια εκπληκτική δημιουργία του Karl Lagerfeld από τη συλλογή Cruise 2018/19, μέσω της οποία αναβίωσε ρούχα που φορούσε η Coco Chanel στις διακοπές της, με τη σύγχρονη, avant-garde ματιά του. Πηγή:bovary.gr