Σε έναν λόφο, μια ανάσα από τον οικισμό της Μάρπησσας στην Πάρο και ακριβώς πάνω από την παραλία της Πούντας, βρίσκεται το Summer Senses, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, απόλυτα εναρμονισμένο με την μοναδική φύση του νησιού. 

Στο σημείο με την πιο ωραία θέα, τα δωμάτια του ξενοδοχείου με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και την πολυτελή αλλά μίνιμαλ αισθητική είναι τοποθετημένα αμφιθεατρικά στην κορυφογραμμή αγναντεύοντας το Αιγαίο.

Η αγάπη του Αρχιτέκτονα Βαγγέλη Στυλιανίδη (3SK-Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες), για τους φάρους γίνεται αισθητή από την πρώτη στιγμή που θα μπεις σε ένα από τα 100 δωμάτια και σουίτες του Summer Senses -κάποιες από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Η επιβλητική θέα, οι κυκλαδίτικες μυρωδιές, ο ήχος της θάλασσας συνεπαίρνουν τις αισθήσεις με την κορύφωση να έρχεται σε εκείνη της Γεύσης με τα πιάτα του εστιατορίου Galazia Hytra που θα συντροφεύουν τα βράδια των επισκεπτών του ξενοδοχείου. 

Έχοντας συμπληρώσει 15 χρόνια στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας και με ένα αστέρι Michelin, η Hytra, μέλος του ομίλου Τραστέλη, μεταφέρει την ελληνική δημιουργική κουζίνα για πρώτη φορά εκτός Αττικής με την Galazia Hytra. Πηγή:bovary.gr