Η Cate Blanchett είναι πρόεδρος στο Φεστιβάλ Βενετίας που έχει ξεκινήσει και αποφάσισε να κάνει μία πολύ ισχυρή δράση μέσα από τις εμφανίσεις που επέλεξε να φορέσει καθ όλη την διάρκεια της οργάνωσης!Για πρώτη φορά η ταλαντούχα ηθοποιός θα κάνει ανακύκλωση παλιών της εμφανίσεων δεν θα βάλει τίποτα καινούργιο και όλα τα look θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό μόλις τελειώσει το φεστιβάλ!Η Blanchett βρίσκεται συχνά συχνά στις λίστες των καλοντυμένων της showbiz και κάθε της εμφάνιση είναι απλά υπέροχη!
Πριν από την εκδήλωση, η Blanchett, η οποία ζει στην Αγγλία αποφάσισε να εξετάσει την γκαρνταρόμπα της και να φορέσει ξανά ρούχα που έχει ήδη φορέσει αντί να αποκτήσει καινούργια!

 

Η ηθοποιός σε σχετική της συνέντεθξη στο WWD εξήγησε ότι το φεστιβάλ ήταν η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψουμε εκ νέου διαδικασία του κόκκινου χαλιού και να δούμε πως μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί και δημιουργικοί την νέα αυτή εποχή και το φετστιβαλ Βενετίας που είναι η πρώτη σε έξι μήνες ήταν η τέλεια αφορμή!«Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι θετικό. Δεν είναι εντολή [σε άλλους καλεσμένους], είναι μια πρόκληση », δήλωσε. «Φαίνεται ότι ήταν τόσο μεγάλη περίοδος ενδοσκόπησης και προβληματισμού τους τελευταίους έξι μήνες και νομίζω ότι υπάρχει απίστευτη ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε διαδικασίες που έχουμε θεωρήσει δεδομένες που ήταν δυσλειτουργικές και μη βιώσιμες.


Η ηθοποιός τονίζει με αυτή την κίνηση της την ανάγκη της βιωσιμότητας που πρέπει να την βάλουμε όλοι στην ζωή μας και να βλέπουμε πως μπορούμε να αναβιώσουμε παλιά μας ρούχα και να κάνουμε οκονομία αλλά κυρίως να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον περιορίζντας έτσι την ανεξέλεγκη παραγωγή!

Η Blanchett συνδέει όλη αυτή της την δράση με φιλανθρωπικό σκοπό και μέσω δημοπρασίας που θα κάνει στα κομμάτια που θα φορέσει θα δωρίσει έσοδα σε οργανώσεις που έχουν ανάγκη!

 

Πηγή:tlife.gr