Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Gumball 3000, Maximillion Cooper δηλώνει σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε με την Carrera στο Ράλι που φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης. Το πρώτο μου ζευγάρι καλών γυαλιών ήταν Carrera και το γεγονός ότι πλέον η μάρκα αποτελεί μέλος του οράματος μου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Υιοθετούμε απόλυτα το ήθος της και είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε στην καμπάνια της #driveyourstory. Οι τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν προσφέρει αμέτρητες ιστορίες και περιπέτειες τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές και η φετινή χρονιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση».

Limited Edition Carrera x Kappa x Gumball 3000

Γι’ αυτή την ειδική περίσταση, η Carrera ένωσε τις δυνάμεις της με έναν άλλο επίσημο συνεργάτη του Gumball 3000, την KAPPA, για να παρουσιάζει δύο μοντέλα περιορισμένης έκδοσης: το Carrera Glory/SE και το Carrera Hyperfit 5046/SE.

Και τα δύο μοντέλα φιγουράρουν στα επίσημα χρώματα του Gumball 3000, το μαύρο και το χρυσό, και διακρίνονται από το διάσημο λογότυπο της Kappa «OMINI» στον ελαστικό ιμάντα.

Στο ακροβραχιόνιο εμφανίζεται και το λογότυπο GUMBALL 3000.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε υπέροχα μονά και διπλά συλλεκτικά κουτιά Carrera GUMBALL 3000.

Όλα τα μοντέλα θα διατίθενται μέσω αποκλειστικής προπώλησης από την 30η Μαΐου στα Selfridges του Λονδίνου και από την 7η Ιουνίου στο carreraworld.com και στο Gumball 3000 e-com, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε σημεία της διαδρομής του ράλι.

Carrera 3000/SE: Ενα μοναδικό στο είδος του επίχρυσο αριστούργημα σε δημοπρασία του οίκου Christie’s για την στήριξη του ιδρύματος Gumball 3000.

Το Gumball 3000 δεν αφορά μόνο την ταχύτητα και την ψυχαγωγία.

Το 2013 δημιουργήθηκε το Ίδρυμα Gumball 3000 με στόχο την παροχή αρωγής σε μη προνομιούχους νέους, μέσα από έργα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών υποδομών σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή του είναι να προσφέρει μεγαλύτερες ευκαιρίες ζωής σε μη προνομιούχους νέους, διασφαλίζοντας ότι έχουν γίνει οι κατάλληλες επενδύσεις και έχει προσφερθεί κάθε δυνατότητα ώστε οι μελλοντικές γενιές να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου ράλι Gumball 3000, το Ίδρυμα φιλοξενεί μια δημοπρασία σε συνεργασία με τον οίκο Christie’s και το Online Charity Grid, όπου όλες οι συμμετέχουσες ομάδες ανταγωνίζονται για να ξεκινήσουν το ράλι στην καλύτερη θέση εκκίνησης, προσφέροντας χρήματα στην ομάδα τους. Μέχρι σήμερα το Ίδρυμα Gumball 3000 έχει συγκεντρώσει δωρεές ύψους £2,5 εκατομμυρίων.

Φέτος, στο Μονακό, ο οίκος Christie’s θα παρουσιάσει τα αποκλειστικά αντικείμενα και εμπειρίες που δωρίστηκαν από συνεργάτες και συμμετέχοντας για δημοπρασία, ώστε να προσφερθούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα και συνεπώς να υποστηριχθούν οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Gumball 3000. Για τον σκοπό αυτό, η Carrera με περηφάνια παρουσιάζει μια από τις υψηλότερες εκφράσεις της κατασκευαστικής αρτιότητας των προϊόντων της: την επίχρυση έκδοση του μοντέλου CARRERA 3000/SE, που δημιουργήθηκε ειδικά για το «Gumball 3000 – Μύκονος – Ίμπιζα». Εμπνευσμένο από την κληρονομιά της μάρκας στον κόσμο των σπορ και σε απόλυτη σύνδεση με τις τελευταίες τάσεις, αυτή η μοναδική στο είδος της καμπυλωτή φόρμα με τους βραχίονες τοποθετημένους χαμηλότερα – εξ ολοκλήρου επίχρυση με χρυσό 18Κ – κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό κομμάτι κατασκευαστικής αρτιότητας. Συνδυάζοντας τις πιο εμβληματικές λεπτομέρειες της μάρκας, όπως το λογότυπο «C» σε μεταλλικό τελείωμα, το γαντζάκι που κρατά τον φακό στο πλαίσιο, καθώς και τους βραχίονες – εμπνευσμένους από το αρχείο της Carrera – που ολοκληρώνονται με ένα μεταλλικό συρμάτινο φινίρισμα στην μορφή του λογότυπου «C», το Carrera 3000 αποτελεί ένα ζευγάρι γυαλιών υψηλής ποιότητας με εντυπωσιακά άρτιο σχεδιασμό.Πηγή:bovary.gr