Μια καινοτόμο, ανατρεπτική αλλά και πιο δίκαιη λογική τιμολόγησης στην ασφάλιση αυτοκινήτου λάνσαρε η Anytime Κύπρου, ακολουθώντας το μήνυμα-υπόσχεση της νέας εταιρικής ταυτότητας: «κάθε στιγμή περισσότερα!».

Το πρόγραμμα συνδυάζει τα ασφαλιστικά προϊόντα της Anytime με την εφαρμογή Smart Drive Cyprus App που ενεργοποιείται στο κινητό. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από τη δημιουργική ομάδα ανθρώπων της εταιρείας ΟSeven, ομάδα που ανήκει στο start-up οικοσύστημα, ώστε να καταγράφεται και να βαθμολογείται η συμπεριφορά οδήγησης του χρήστη εξασφαλίζοντας πιο δίκαια ασφάλιστρα για τον πελάτη.

Στο τέλος κάθε διαδρομής, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να βλέπει, μέσω διαδραστικών εφαρμογών και gamification, την εικόνα και τα χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο οδηγεί -υπέρβαση ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού, ορθή χρήση φρένων και επιτάχυνση- και βαθμολογείται, με στοιχεία επίδοσης ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα και συνολικά ώστε να βελτιώνεται συνεχώς, λαμβάνοντας και σχετικά tips.

Επιπλέον, η Anytime για τους νεότερους σε ηλικία οδηγούς επιβραβεύει την ασφάλιση από την πρώτη ημέρα με επιπλέον έκπτωση, ενώ ανεξάρτητα από την ηλικία παρέχει επιπρόσθετη έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου με βάση το τελικό σκορ του χρήστη. Ακόμη, παρέχει προσφορές και επιφυλάσσει εκπλήξεις στον/στην οδηγό του ασφαλισμένου οχήματος, ανάλογα με τις επιδόσεις του, μέσα από την εφαρμογή.

Με το Smart Drive, πρόκληση αποτελεί όχι μόνο η αυτοβελτίωση στον τρόπο οδήγησης, αλλά και η σύγκριση με άλλους οδηγούς. Το προϊόν απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ανταμειφθούν γιατί έχουν συνείδηση της ανεκτίμητης αξίας της ζωής και της ασφάλειας στους δρόμους και αυτό το δείχνουν στην πράξη, οδηγώντας προσεκτικά και συνετά.

 «Πρόκειται για ασφαλιστική πρόταση προηγμένης αντίληψης για την ποιότητα της μετακίνησης, βασισμένη στην ιδέα ότι μπορούμε να ζούμε καλύτερα οδηγώντας ασφαλέστερα και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι μοναδική εμπειρία να βελτιώνεσαι ως οδηγός προωθώντας την ασφαλή οδήγηση και επιτυγχάνοντας, ταυτόχρονα, χαμηλότερα ασφάλιστρα», επισημαίνει η Μυρτώ Περάτη, επικεφαλής της Anytime Κύπρου.

To άρθρο Η Anytime Κύπρου με το Smart Drive αλλάζει την ασφάλιση αυτοκίνητο, επιβραβεύοντας την ασφαλή οδήγηση! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr