Γεμάτο εκπλήξεις και έντονες στιγμές ήταν το σημερινό live του The Voice. Μια από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν είναι αναμφίβολα αυτή της 17χρονης Καλένας που σαγηνέψει τους κριτές με την μοναδική ερμηνεία της.

Άλλωστε το ταλέντο της είναι κάτι γνωστό μιας και πριν τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό συμμετείχε και στο μιούζικαλ Αnnie ενώ πλέον είναι και μέλος του συγκροτήματος 1550.


Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα θέλοντας να την πείσει να πάει στην ομάδα του ανέβηκε στη σκηνή και σαν άλλος Bradley Cooper ερμήνευσε μαζί της το Shallow. Η 17χρονη συγκινήθηκε και δήλωσε πως η κίνηση αυτή του τραγουδιστή την έκανε να μπει σε σκέψεις προκειμένου να αλλάξει την αρχική της επιλογή.

Τοτε ο Πάνος Μουζουράκης που δεν τα παρατάει αποφάσισε να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Πήρε το μικρόφωνο και αφου ζήτησε από την ορχήστρα να παίξει το ίδιο κομμάτι, ερμήνευσε κάποιους στίχους που εμπνεύστηκε αποκλειστικά για την 17χρονη Καλένα.

Τελικά η κίνηση αυτή του Πάνου Μουζουράκη αποδείχθηκε σωστή μιας και η νεαρή διαγωνιζόμενη επέλεξε τη δίκη του ομάδα.Πηγή:tlife.gr