Τα σχολεία ανοίγουν σήμερα, αλλά το φετινό πρώτο κουδούνι είναι διαφορετικό από κάθε άλλο.Η πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός αλλάζει τα δεδομένα στα σχολεία, την καθημερινότητα παιδιών και εκπαιδευτικών. Γιατί επιβάλει μάσκα στους πάντες, αποστάσεις, σχολαστικό καθαρισμό των χεριών, των τάξεων και του εξοπλισμού.

Νωρίς το πρωί, λοιπόν, λίγο πριν αναχωρήσει από το σπίτι της για το πλατό της εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά ετοίμασε τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο και τους συνόδευσε μέχρι το σχολικό. 

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φωτογράφησε τα δύο αγόρια της, ντυμένα ασορτί, αγκαλιασμένα και φορώντας μάσκες, έξω από το σπίτι τους, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί σχετικό στιγμιότυπο με τους followers της.

«Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο κ δεν κοιμήθηκε; Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα, δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!! Να μας τα προσέχετε. Καλημέρα μανούλες!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.Πηγή:tlife.gr