Η star ποζάρει με ένα oversized πλεκτό κι ένα chic καπέλο, κοιτάζοντας με ένα διακριτικό χαμόγελο το φακό, με τα μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπό της.

Φυσικά, σ’ ένα τέτοιο τεύχος, δεν θα μπορούσε η συζήτηση να μην πάει και στο κίνημα #metoo. Η ηθοποιός είπε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για εξάλειψη φαινομένων όπως η άνιση μεταχείριση και η σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

Ωστόσο, συμφωνεί ότι η κατάσταση σίγουρα έχει σίγουρα βελτιωθεί.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον κινηματογραφικό παραγωγό Harvey Weinstein, ο οποίος σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη των σύγχρονων φεμινιστικών κινημάτων, λόγω του κατακλυσμού κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από δύο χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί του, απάντησε «αναγκάστηκα».

Το 2005, στο δείπνο της πρεμιέρας της ταινίας Derailed (όπου η Aniston πρωταγωνιστούσε) ο ίδιος, που ήταν ο παραγωγός, πλησίασε το τραπέζι της και έδιωξε κυριολεκτικά έναν από τους φίλους της από τη θέση του, για να κάτσει δίπλα της.

Μάλιστα, o Weinstein, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος με την Georgina Chapman, δημιουργό του brand Marchesa, είχε απαιτήσει από τη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, να φορέσει ένα φόρεμα της συζύγου του στην πρεμιέρα της ταινίας.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ξεκάθαρο bullying. Εκείνη φυσικά δε δέχτηκε, γιατί θεώρησε ότι το φόρεμα δεν ταίριαζε στο στιλ της. «Τι θα μπορούσε να κάνει; Να έρθει στο σπίτι και να με αναγκάσει να το φορέσω» πρόσθεσε.

 

 

Πηγή:bovary.gr