Μετά τις δηλώσεις της πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up” σχετικά με την κρίση που περνάει η σχέση της με την Αλκηστις, ύστερα από την απόφαση της δεύτερης να μετακομίσει στο Λονδίνο για δουλειά, ήρθε και η απάντησής της.

Η Άλκηστις μίλησε στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χωρίσει από την Ντέμη, απλά οι δυο τους είναι συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης. Μάλιστα, η ξανθιά σεφ θέλει πολύ να την επισκεφτεί η Ντέμη εκεί και να δουλέψει μαζί της, αφού – όπως λέει – είναι καλύτερη μαγείρισσα από εκείνη. 

“Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο που η Ντεμούλα είναι λιγάκι αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο ως μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μέχρι που μου έγινε αυτή η πάρα πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα είναι για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλώς έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία σε κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει φυσικά να έρθει και εκείνη εδώ, γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Η Ντέμη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει! Ασχολείται με το εστιατόριό μας, που λόγω κορονοϊού έχει προβλήματα.

Εγώ πάντως έφυγα με τη σκέψη ότι προχωράει η σχέση μας κανονικά. Το ότι είμαι σε άλλη πόλη, δεν σημαίνει κάτι για τη σχέση μας. Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και να έχω πάρει μετάθεση για λίγο χρόνο. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι αν λείψω για έξι μήνες θα χωρίσουμε; Δεν υπάρχει η λέξη από απόσταση σε μία σχέση;

Μία σχέση υπάρχει παντού και ας είναι σε διαφορετικά μέρη η κάθε μια. Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη, απλά εκμεταλλεύομαι μια επαγγελματική ευκαιρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας. Είναι καλύτερη σεφ από εμένα και ξέρω ότι θα αναγνωριστεί το ταλέντο της. Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να αφομιώσουμε τις συνθήκες”ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις.

 

 

 

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr