Ο Oίκος FENDI παρουσιάζει την Γυναικεία Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και οράσεως τα οποία ξεχωρίζουν για τις φίνες τους λεπτομέρειες και τους αναπάντεχους χρωματισμούς.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως FENDIRAMA αποδίδουν την φρέσκια και σύγχρονη ματιά του FENDI με μια γραφιστική ερμηνεία του λογότυπου F is Fendi πάνω στους φακούς, που ενισχύεται από πολλές παιχνιδιάρικες χρωματικές εκδοχές.

Τα γυαλιά ηλίου IRIDIA αποτελούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ της εξαιρετικής τεχνογνωσίας του Οίκου και του τολμηρού πνεύματος των Millennial, μετουσιωμένου σε σύγχρονες φόρμες με λαμπερές λεπτομέρειες και τολμηρές γεωμετρίες.

 

 

FENDIRAMA – Γυαλιά ηλίου FF 0343/S, γυαλιά οράσεως FF 0353, FF 0352, FF 0354

Τα γυαλιά FENDIRAMA είναι η επιτομή της διασκέδασης: εμπνευσμένα από την δεκαετία του Εβδομήντα, επανερμηνεύονται με σύγχρονο τρόπο σε ένα μικρό στρογγυλό σχέδιο και αποθεώνουν την γραφιστική κληρονομιά του FENDI με όχημα την θηλυκότητα.

Απροσδόκητα εφέ διαφανειών στον ελαφρύ μεταλλικό σκελετό «φωτίζουν» αυτά τα γυαλιά ηλίου, που φέρουν το λογότυπο F is Fendi στους φακούς.

Τα γυαλιά ηλίου FENDIRAMA (μοντέλο FF 0343/S) διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωματικών τόνων, όπως και η ομώνυμη συλλογή αξεσουάρ FENDI: κόκκινο με κόκκινους φακούς, μπλε με ασημί/μπλε φακούς, λευκό με χρυσούς/καφέ φακούς, ροζ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με χρυσούς/καφέ φακούς, ώχρα με χρυσούς φακούς.

Η συλλογή FENDIRAMA περιλαμβάνει επίσης τρία σχέδια οράσεως, με στρογγυλό, pilot και caravan σχήμα, από λεπτό και ελαφρύ μέταλλο.

 Πηγή:bovary.gr