Η Δούκισσα του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, βρέθηκε στο King’s College στο Λονδίνο την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η ίδια έδωσε το παρών στην εκδήλωση που οργανώθηκε από το ίδρυμα The Queen’s Commonwealth Trust και συνομίλησε με διάσημες ακτιβίστριες όπως η Annie Lennox, η Adwoa Aboa, η Julia Gillard.

Η Μέγκαν αναφέρθηκε στην ιστορία της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού, ενώ, αναφέρθηκε και σε μία δική της ξεχωριστή στιγμή, όταν ήταν μόλις 11 ετών, όπου κατάφερε να επηρεάσει τον όμιλο Procter & Gamble να αλλάξει τη σεξιστική της διαφήμιση.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι στα 11 μου δεν ήξερα καν τι πραγματικά σημαίνει σεξισμός. Απλώς ήξερα ότι κάτι μέσα μου μού έλεγε ότι είναι λάθος».

Συνέχισε λέγοντας ότι «Στην πραγματικότητα επηρέασε την εξέλιξή μου ώστε να μπορώ να πω ότι, αν υπάρχει λάθος, αν υπάρχει έλλειψη δικαιοσύνης, αν υπάρχει ανισότητα, τότε κάποιος πρέπει να πει κάτι, πρέπει να γίνει μία δράση. Και για ποιο λόγο να μην είμαι εγώ αυτή που θα το κάνω;Πηγή:bovary.gr