Η Σοφία Δανέζη κι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι δύο από τις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother, αφού επιβλήθηκε τιμωρία στις ίδιες για το γεγονός ότι είχαν καλύψει τα μικρόφωνά τους για να μην ακούγονται. Η πρώτη μάλιστα έγινε πυρ και μανία κατηγορώντας ότι είναι στημένο όλο αυτό και βρίζοντας.

Απόψε, αφού κόπασε η έντονη αντίδρασή της, ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και την ρώτησε πως νιώθει με όλα αυτά. Η Σοφία Δανέζη είπε: «Έχω ηρεμήσει. Δικαίως πήρα την ποινή κι ότι γίνει καλώς έρθει. Νευρίασα πάρα πολύ γιατί δεν θυμόμουν αυτό που έκανα. Αντέδρασα πιο υπερβολικά από ότι θα έπρεπε, δεν έπρεπε καθόλου να συμπεριφερθώ έτσι. Ναι είμαι μετανιωμένη, δεν έπρεπε να φωνάξω και να εξοργιστώ τόσο πολύ. Έκανα λάθος το παραδέχομαι και πριν και μετά.»

«Ζήτησα συγγνώμη από την Αφροδίτη γιατί ουσιαστικά εγώ έφταιγα και την έφερα σε αυτήν την θέση, Μπήκε εξαιτίας τέλος πάντως προς αποχώρηση και για αυτό της ζήτησα συγγνώμη. Ήθελα μετά να το πάρω πάνω μου αφού είδα τι έγινε. Εγώ έφταιγα και δεν έπρεπε κατ’ εμέ να τιμωρηθεί η Αφροδίτη. Ξέρω τα λάθη μου κι όταν κάνω ζητάω συγγνώμη.»Πηγή:tlife.gr