Με τα ιερά δεσμά του γάμου ένωσαν τις ζωές τους χθες, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Τζώρτζια Βαϊνά και ο επιχειρηματίας Νίκος Δρούγκας. Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι αποφάσισε εν μέσω καραντίνας να κάνει έναν πολιτικό γάμο έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους καλούς φίλους καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση ανοιχτών γάμων.

Σήμερα, μια μέρα μετά η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή ημέρα δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση στους γονείς της πως όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά με τον κορονοϊό θα πραγματοποιήσουν και έναν θρησκευτικό γάμο για να μπορέσουν να παραστούν.

“Just Married
Ευχαριστούμε πολύ τους λιγοστούς φίλους & συγγενείς που παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή στιγμή της ζωής μας! Λόγω της κατάστασης του covid λείπανε οι αγαπημένοι μου γονείς αλλά & καλοί φίλοι & συγγενείς! Του χρόνου με το καλό να έχουμε την υγεία μας & θα γίνει θρησκευτικός γάμος & βάφτιση με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους στο πλαι μας! Να είστε καλά για τις όμορφες ευχές σας” έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 Πηγή:tlife.gr