Δεν χωρά αμφιβολία πως τόσο η πανδημία όσο και το lockdown έχει επηρεάσει και την ψυχολογία του κόσμου. Το γεγονός ότι πρέπει να μένουμε κλεισμένοι μέσα, δεν βοηθάει στη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που από τη φύση τους είναι κοινωνικά όντα. Η Jennifer Lopez δεν διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο και μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε εξαιτίας της καραντίνας.

«Ξέρεις δεν είναι εύκολο. Και κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας νομίζω ότι όλοι είχαμε στιγμές καταθλιπτικές ήμασταν φοβισμένοι για το τι πρόκειται να συμβεί» ανέφερε η διάσημη Λατίνα σταρ σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό El Zol 107.9.

«Κάποια στιγμή ήρθε η Emme, η κόρη μου, στο κρεβάτι μου και έκλαιγε. ”Τι γίνεται; Μου λείπουν οι φίλοι μου. Γιατί συμβαίνει αυτό στη ζωή μου;”. Τότε της απάντησα ότι κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν και κάποιες αλλαγές μπορεί να μας πληγώσουν. Αλλά πάντα στο τέλος είναι για καλό», τόνισε η J.Lo.

Και κατέληξε λέγοντας: «Κάποιες φορές βιώνουμε κάποιες στιγμές για τις οποίες πρέπει να μένουμε δυνατοί και ευγνώμονες. Έχουμε την υγεία μας, είμαστε μαζί, έχουμε αγάπη!».Πηγή:tlife.gr