Με το πάθος που δημιουργεί καθετί καινούριο, η Louise Trotter παρουσιάζει την παρθενική της συλλογή για τη LACOSTE, στο Tennis Club de Paris -εμφανώς επηρεασμένη από την εποχή του René Lacoste, αλλά κυρίως από την αφοσίωσή του στην υπεροχή. 

Πρωταθλητής αλλά ταυτόχρονα και εφευρέτης, ο René δημιούργησε μια τεράστια κληρονομιά, μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Το πρωτοποριακό του πνεύμα και το έμφυτο προσωπικό του στυλ αποτέλεσαν τα δομικά στοιχεία της: performance ενδύματα με κύριο χαρακτηριστικό τους το στυλ. Προσεγγίζοντας την ιστορία της LACOSTE σαν πηγή έμπνευσης, η συλλογή Autumn Winter 2019  επανεξετάζει την χαμένη κομψότητα του αθλητισμού, μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα. Μεγάλη έμφαση δίνεται στο σώμα, το σχήμα και την κατασκευή, καταλήγοντας σε κομμάτια που ξεπερνούν την φαινομενική τους απλότητα. 

Σκιασμένη στα ουδέτερα χρώματα της πόλης και τα λευκά του tennis,  τα ζεστά κίτρινα και το κλασσικό πράσινο Vert 132 της LACOSTE, η συλλογή Autumn Winter 2019 της Louise Trotter πετυχαίνει τον στόχο της -οι επίσημοι κώδικες εναρμονίζονται με τα σύγχρονα technical ενδύματα. Το focus δίνεται στη αίσθηση άνεσης, μέσω υλικών γνώριμων στον οίκο, αλλά και καινούριων, όπως το flannel, το matte nylon, το loopback bouclé αλλά και το κλασσικό cotton piqué. Πηγή:bovary.gr