Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πέμυ Ζούνη. Η γνωστή ηθοποιός συζήτησε με την παρουσιάστρια για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε με την επέλαση του κορονοϊού και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Θα βγούμε με απώλειες αλλά και με πολλά κέρδη, το σκέφτομαι έντονα τελευταία…», ανέφερε αρχικά η Πέμυ Ζούνη. «Κατ’ αρχάς θα έχετε παρατηρήσει όλοι ότι είμαστε πιο κοντά τώρα που είμαστε μακριά. Με ένα περίεργο τρόπο, είμαστε όλοι πιο κοντά, και αυτοί που ήμασταν στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά κυρίως η οικογένεια… Φίλοι και συγγενείς που δεν τους ζούσαμε, δεν τους νιώθαμε κοντά. Δεύτερο κέρδος είναι ότι ξαναθυμόμαστε, ανακαλύπτουμε από την αρχή τους ήρωες μας. Εγώ είμαι πολύ συγκινημένη… Έχουμε πολλούς ήρωες που βρήκαμε και δεν μιλάω μόνο για τους γιατρούς… Είναι πράγματα που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν σε επίπεδο αλληλεγγύης».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως περνάει εκείνη το χρόνο της στο σπίτι: «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που είναι μοναχικοί. Μου λείπει το σπίτι, έχω πολλά να κάνω αλλά συναισθάνομαι βαθύτατα αυτούς που ζούνε σε δύσκολες συνθήκες, είτε με βία – ενδοοικογενειακή – είτε σε στενόχωρα μέρη. Λίγο να τους σκεφτούμε και απλώς να τους περάσουμε ένα μήνυμα ότι τους συμπαραστεκόμαστε. Εγώ είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους… Έχω βιβλία πολλά και έχω να γράψω και να κάνω πράγματα αλλά δεν είναι όλοι έτσι και δεν έχει σημασία αν εγώ βρίσκω τρόπους να περνάω καλά».

Δες το βίντεο:

Η Πέμυ Ζούνη έκλεισε το λόγο της με ένα μήνυμα αισιοδοξίας!

Πηγή:tlife.gr