Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας ΚοντογεώργηΦλερτ” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα στα ομοφυλόφιλα παιδιά παροτρύνοντας τα να μη ακούν τίποτα και να εστιάζουν στην πραγματοποίηση των ονείρων τους, δηλώνοντας ότι η δική του ομοφυλοφιλία δεν τον εμπόδισε από το να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι οι γονείς του βρέθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν, αφού η αγάπη που του είχαν ήταν πάνω από όλους και όλα.

«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι…

Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου. Επίσης, είχα τη χαρά, την τιμή να έχω γονείς δύο υπέροχους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά η αγάπη για το παιδί τους είναι “εδώ” και το τι θα πει ο κόσμος είναι “εκεί κάτω”, ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δες το βίντεο:

Ο Γιώργος Καπουτζίδης άνοιξε την καρδιά του στη Νάντια Κοντογεώργη.Πηγή:tlife.gr