ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η PALETTE ESSENTIELLE είναι η απόλυτη on-the-go πούδρα που αντιπροσωπεύει το όραμα της Pica για αβίαστη σύγχρονη ομορφιά. Τώρα, αυτό το σύγχρονο must have κάνει ένα νέο ταξίδι στο καλοκαίρι με την PALETTE ESSENTIELLE ÉTÉ – Éclat Solaire – ένα νέο χρωματικό τρίο, ένα νέο σετ από διάφανες, υγρές υφές και μια νέα μέθοδος εφαρμογής.

Η αποστολή: μια εύχρηστη, ιδανική για ταξίδια παλέτα που περιέχει τις απόλυτες αποχρώσεις για μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα.

Τα χρώματα: ένα highlighter σε μπεζ της καραμέλας. ένα highlighter σε χρυσό και ένα ρουζ raspberry red.

Η Lucia Pica περιγράφει την αρμονία: «Έχετε πάντα χρυσό στα μάτια, το οποίο προορίζεται να δημιουργήσει ένα άγγιγμα φωτός. Έχετε ένα bronze για όλο το πρόσωπο – είναι ένα all-over shimmer που αντανακλά το φως και είναι τόσο λεπτό που πραγματικά μοιάζει με μέρος του δέρματος. Και έχετε ένα όμορφο κόκκινο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μάγουλα και στο κέντρο των χειλιών για να δημιουργήσετε ένα είδος φυσικού σημαδιού».

Για να εφαρμόσετε όλα τα χρώματα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα ή το RETRACTABLE DUAL – HEAD FACE BRUSH / BLUSH AND HIGHLIGHTER.

Πάρτε πρώτα το highlighter μπεζ-καραμέλας και προσθέστε μια πινελιά στα τα χαρακτηριστικά που αγγίζει φυσικά το φως (ζυγωματικά, ράχη της μύτης, τόξο του άνω χείλους).

Για μια πιο φωτεινή επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε την ίδια σκιά σε όλο το πρόσωπο. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσετε επιπλέον λαμπερά σημεία, απλώστε το χρυσό στην εσωτερική γωνία των ματιών και ως λεπτή λάμψη στο καπάκι του βλεφάρου.

Τέλος, εφαρμόστε το κόκκινο ρουζ.

Αν χρησιμοποιείτε πινέλο, αφαιρέστε όσο προϊόν περισσεύει με το πίσω μέρος του χεριού σας.

Στη συνέχεια, απλώστε το χρώμα στο υψηλότερο σημείο των μήλων με μια κίνηση προς τα κάτω και έξω, φροντίζοντας να αναμειγνύετε σωστά στις άκρες. Ταμπονάρετε με τα δάχτυλά σας για να αφαιρέσετε τυχόν παραπάνω χρώμα και για να διασφαλίσετε πως αναμειγνύεται άψογα με το δέρμα.

Το ρουζ λειτουργεί καλά ως χρώμα για τα χείλη και μπορεί να εφαρμοστεί με τα δάχτυλα απευθείας από την παλέτα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε layers μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή ένταση.Πηγή:bovary.gr