Η Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακι έχει γυρίσει σελίδα και έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Έφυγε από το πατρικό σπίτι των γονιών της, στην Ηγουμενίτσα, στο οποίο έμενε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει ξεκινήσει σπουδές στην αισθητική. Σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews το όμορφο μοντέλο, το οποίο ξεχώρισε μέσα από το GNTM κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, επιλέγοντας, όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνη και να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Η Χαρά Παππά αποφάσισε παράλληλα με το μόντελινγκ, να παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή αισθητικής. Γι αυτό το τελευταίο διάστημα ζει στη Θεσσαλονίκη έχοντας βρει τους ρυθμούς της και κάνοντας νέα σχέδια για την ζωή της.

Σε προσωπικό επίπεδο προς το παρόν είναι μόνη, έχοντας κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης με τον Μπουράκ Χακί. Μία σχέση η οποία βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με σκαμπανεβάσματα και τελικά το ζευγάρι πήρε την απόφαση από κοινού να βάλει τέλος στο δεσμό του.

Μάλιστα ο Τούρκος ηθοποιός, μιλώντας σε τουρκική εφημερίδα είχε παραδεχτεί το χωρισμό τους, διευκρινίζοντας πως δεν υπήρξε απιστία και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Η απόσταση, μεταξύ τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο και έτσι πάγωσε η σχέση, όπως, χαρακτηριστικά είπε ο Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά Παππά, ελεύθερη, κοιτά μπροστά,  έχοντας πάρει αποφάσεις για τη ζωή της, ατενίζοντας το μέλλον της, με αισιοδοξία.Πηγή:tlife.gr