Η Κέισι Μίζιου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model στο STAR, παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά το τέλος του reality μόδας στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για όλα.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι η δουλειά. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα. Οι προτάσεις που μου γίνονται, δέχομαι δουλειές που πριν από το παιχνίδι δε θα μπορούσα να προσεγγίσω. Ένα άλλο πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι οι συνεργάτες που έχω πλέον δίπλα μου. Και φυσικά η ανταπόκριση του κόσμου. Όλη αυτή η αγάπη ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο περίμενα, και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μου αρέσει.

Επικοινωνείς με κάποια από τα κορίτσια;

Έχω δημιουργήσει φιλίες ζωής μέσα από το GNTM. Για παράδειγμα, τώρα που κατέβηκα στην Αθήνα μένω στο σπίτι της Σπυρούλας Κάιζερ. Μόλις φύγω από εδώ θα πάω για καφέ με την Ίλντα, την Ελευθερία και την Άννα Μαρία. Μιλάω με την Εμμανουέλα και την Πόπη, που γνωριζόμασταν και πριν από το παιχνίδι, αλλά και με τη Χαρούλα, παρόλο που είναι μακριά, όπως και με τη Μαρίνα.

Όπως μου τα λες, μόνο με τις FF δεν μιλάς… Ήταν όντως τόσο σκληρές και ανταγωνιστικές ή η τηλεόραση το έκανε να φαίνεται έτσι;

Στην αρχή ήταν έτσι όπως το βλέπατε. Για κάποιο λόγο αυτά τα κορίτσια θεωρούσαν πως ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους και πως δεν υπάρχει λόγος να ενταχθούν στο υπόλοιπο σύνολο. Όταν όμως συμβιώνεις με ανθρώπους, καταλαβαίνεις πως αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν μπορείς να είσαι αποκομμένος. Όταν αποχωρήσει η φίλη σου, τι θα κάνεις; Θα μείνεις μόνη σου; Πρέπει κάπως να ενταχθείς.

Σκέφτεσαι να πάρεις μέρος σε ένα ακόμα τηλεοπτικό διαγωνισμό;

Δε θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό project μετά το gntm, αλλά και γενικά δε θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δε με εξιτάρει, δε νιώθω πως ανήκω κάπου μέσα σε όλο αυτό.

Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που είδες άρθρα που αφορούσαν τη σχέση σου;

Μου έκανε εντύπωση που υπήρχαν δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Μέσα στο παιχνίδι μιλούσα για εκείνον επειδή μου έλειπε πάρα πολύ. Δεν περίμενα πως θα ενδιέφερε αυτό τον κόσμο – έτσι το είχα μέσα στο μυαλό μου. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να αντιληφθώ τη δύναμη της τηλεόρασης. Βγαίνοντας, κατάλαβα…

Πηγή:tlife.gr