Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στο δημοσιογράφο Κώστα Αρκά μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη τηλεοπτική της δουλειά και μεγάλη επιτυχία “Αναστασία”. 

“Ήμουν 21 και ήταν η πρώτη τηλεοπτική δουλειά μετά τη σχολή. Ήταν για μένα ένας εντελώς καινούργιος κόσμος! Μου δώσανε να διαβάσω μερικά πράγματα για το σενάριο και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η Αναστασία ήταν μοντέλο σε πασαρέλα.

Εγώ, το ξέρουν και οι πέτρες, είμαι μια απίστευτα μικροκαμωμένη γυναίκα κι όταν το διάβασα αυτό σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με πάρουν γι’ αυτό το ρόλο. Προφανώς είδαν κάτι στην επιλογή που ήταν μη αναμενόμενο. Με επέλεξαν μετά από αρκετές διαδικασίες”, ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη για τον τρόπο που πήρε τον πρώτο ρόλο της.

“Στην αρχή ήταν κάτι που με τρόμαξε πάρα πολύ, που δεν το ήθελα καθόλου. Μου φαινόταν τρομακτικό να σε αναγνωρίζουν οι άνθρωποι, ειδικά να σε γνωρίζουν κάτω από αυτό το πρίσμα ενός τέτοιου ρόλου. Δεν πιστεύω ότι απέκτησα έπαρση.

Αυτό που νομίζω ότι έπαθα είναι για να θωρακιστώ και να αμυνθώ κλείστηκα κάποιες φορές στον εαυτό μου, το οποίο πολύ πιθανό να έδινε την εντύπωση ότι αγνοώ το περιβάλλον γύρω μου”, σημείωσε η ηθοποιός σχετικά με τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα στη ζωή της εκείνη την περίοδο. 

Τέλος, η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε ότι οι ερωτικές σκηνές κατά τη διάρκεια της σειράς δεν τη δυσκόλεψαν. “Δεν δυσκολεύτηκα να τις γυρίσω γιατί ένιωθα υπέροχα με τους συμπρωταγωνιστές μου και με όλο το team”.

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr