Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, απέναντι στο Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μίλησε για το ξεκίνημά του, από τη Θεσσαλονίκη, και τα πρώτα του τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Για τη συμμετοχή του σε talent show του ΑΝΤ1 αλλά και την απόφασή του από την ιατρική… να βρεθεί στο τραγούδι! Ο Κωνσταντίνος όμως αποκάλυψε και  πώς αντιμετωπίζει τις θαυμάστριές του! Τι γνώμη έχει για τον έρωτα και τον γάμο;

Για τα παιδικά του χρόνια και τη πρώτη επαφή με τη μουσική: Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο σε ηλικία 5 ετών. Πήγαινα και έπαιζα ότι άκουγα. Και οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω τρέλα με τη μουσική. Και όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να κάνω πρόβες. Τα αδέλφια μου διάβαζαν 8 ώρες πιάνω εγω δυο αλλά το είχα!

Ήθελα να μπω στην ιατρική, όταν τελείωσα το σχολείο, αλλά με κέρδισε η μουσική. Μια φίλη μου έκανε την αίτηση για το Fame Story, χωρίς να το ξέρω αλλά πήγα!

Για τους γονείς και τα αδέλφια του:Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε  και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα.

Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου  είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι ¨μπουμπουλίνα”! Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου.

Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι γονείς μου και μου λένε “ζήσε και λίγο”!

Δεν θα ήθελα ακόμα να κάνω οικογένεια αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα.

Η ιδανική γυναίκα για εκείνον:  Να ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά…

 

Για τον Αντώνη Ρέμο και τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι: Είναι ωραίο να έχεις έναν εμπνευστή στη ζωή. Ναι με εμπνέει ο Ρέμος, έχει μια εκπληκτική φωνή! Παίρνω στοιχεία από τον οποιοδήποτε. Αγαπώ το Μάνο Χατζηδάκη.

Για τις θαυμάστριες: Έχω φανταστική σχέση με τις θαυμάστριες μου. Προτάσεις δεν είχα από θαυμάστριες γιατί ειμαι παλιομοδίτης και κάνω εγώ προτάσεις

Στην εκπομπή μίλησε για τον Κωνσταντίνο και η Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Κωνσταντίνος έχει μια αρχοντιά, είναι δουλευταράς και ότι είναι εγχειρίδιο για τους νέους τραγουδιστές!Πηγή:tlife.gr