Τα γενέθλιά του γιόρτασε μαζί με φίλους και έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη σύντροφό του Μικαέλα Φωτιάδη, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σπυριλιώτης

Η πρώην παίκτρια του GNTM η οποία εδώ και λίγους μήνες αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στα προσωπικά της και να αφεθεί στον νέο έρωτα που της χτυπούσε την πόρτα, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο όμορφη στιγμή του συντρόφου της ο οποίος επέλεξε το Romeo για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, η καλλονή ξανθιά ήταν εκείνη που εμφάνισε στον εορτάζοντα την σοκολατένια τούρτα του για να σβήσει για το καλό τα κεράκια.

Η Μικαέλα χαμογελούσε συνεχώς και ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και λαμπερή, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του επιχειρηματία.

Έχοντας αποφασίσει από κοινού να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

Και φυσικά, μετά το σβήσιμο της τούρτας, το κέφι πήρε φωτιά, με τη Μικαέλα να είναι συνεχώς στο επίκεντρο μιας και έδειχνε να το καταδιασκεδάζει.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη βραδιά:

Πηγή:gossip-tv.gr