«Η Μαριαγάπη είναι μια πολύ καλή μου φίλη. Τη ξέρω πριν από το GNTM και κάνουμε πολλή παρέα και στο σπίτι. Γενικά έχουμε δεθεί αρκετά», είχε υποστηρίξει πρόσφατα ο Αιμιλιάνο σε μία από τις τελευταίες τους δοκιμασίες.

Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η σχέση των δυο παιδιών;

Το TLIFE επικοινώνησε με τη μητέρα της Μαριαγάπης, Κατερίνα Βελούδου η οποία γνωρίζει τον κόσμο του μοντελιγνκ αρκετά καλά μιας και επί 21 χρόνια υπήρξε μέσα σε αυτόν σημειώνοντας μια σημαντική καριέρα μέσα σε αυτόν, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στους δυο διαγωνιζόμενους.

Η Κατερίνα Βελούδου εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένη με τα όσα ακούγονται για την κόρη της και θέλησε να βάλει την Ίριδα στη θέση της.

“Tα παιδιά είναι φίλοι. Είναι από το ίδιο πρακτορείο όπως και με τον Ανδρέα και τον Ηρακλή. Είναι κολλητοί και οι τέσσερίς τους. Το τι βγαίνει και λέει η Ίριδα δεν το καταλαβαίνω, εκνευρίζομαι με αυτά. Το κορίτσι έχει σχέση εκτός παιχνιδιού. Όταν θα βγει από το παιχνίδι θα μιλήσει εκείνη για τον εαυτό της, δε χρειάζεται καμία Ίριδα. Είναι 19 χρονών, είναι μοντέλο πέντε χρόνια τώρα. ξέρει τη δουλειά και έχει μια μαμά που ήταν στο χώρο 21 χρόνια. Δε θα ντρεπόμουν να πω ότι τα παιδιά είναι μαζί αν ίσχυε αυτό, θα ήταν αντίθετο στις αρχές μου, αλλά δεν ισχύει. Έχω μιλήσει με τη Μαριαγάπη και την ρώτησα για αυτό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Η Μαριαγάπη έχει επιδείξει μέχρι στιγμής ανωτερότητα, καλοσύνη και ευγένεια. Έτσι έχει γαλουχηθεί, έτσι έχει μάθει και είναι προς τιμήν της που δε μπαίνει στο τρυπάκι να ασχολείται με ίντριγκες” ανέφερε η Κατερίνα Βελούδου και συνέχισε αναφερόμενη στο γεγονός πως η κόρη της δεν θέλησε στιγμή να εκμεταλλευτεί το όνομά της για να κερδίσει μια πιο ευνοϊκή μεταχείριση.

“Ούτε η Μαριαγάπη ούτε εγώ θέλαμε να γίνει γνωστό πως είμαι η μητέρα της. Δεν θέλησε στιγμή να εκμεταλλευτεί το όνομά μου, ήταν νόμος αυτό. Αν δεν το έλεγε η κυρία Καγιά στις audition δε θα γινόταν ποτέ γνωστό. Ούτε εγώ ήθελα να βγει προς τα έξω. Η Μαριαγάπη είναι ένα παιδί αυτοδημιουργητο όπως ήμουν και εγώ” λέει αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η 19χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM πέρασε έκτη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κάτι που ωστόσο δεν γνωρίζει γιατί τα αποτελέσματα βγήκαν όταν εκείνη βρισκόταν ήδη στο παιχνίδι και η μητέρα της δεν θέλησε να της αποσπάσει την προσοχή αποκαλύπτοντάς της το.

“Είναι πολύ κακό να προσπαθείς να χτίσεις τη ζωή και την καριέρα σου και να σου χρεώνουν ως σχέση έναν φίλο και συνεργάτη. Ποιο το όφελος αυτής της κοπέλας που τα λέει αυτά; Θα προτιμούσα να ασχοληθούν με τη Μαριαγάπη όταν βγουν τα αποτελέσματα και δούμε μέχρι που έχει φτάσει και τι έχει καταφέρει. Η Ίριδα ας βγει να πει για τα χάλια της. Η κόρη μου έχει πολύ καλοσύνη και πολύ αγάπη να δώσει” σημειώνει η μητέρα της και συνεχίζει, “Αν δεν ήξερα τι παιδί έχω και το επίπεδό της δε θα της επέτρεπα να μπει στο παιχνίδι. Η Μαριαγάπη είναι όπως ακριβώς ήταν και στο σπίτι μας. Είναι ένα παιδί δεν έχει την πονηριά της γυναίκας μέσα της. Είναι ένα αγνό παιδί και έχει μπει μέσα στους λύκους”. 

Στη συνέχεια η κυρία Κατερίνα Βελούδου δηλώνει ξεκάθαρα πως αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει την κόρη της και να διαστρεβλώσει την εικόνα της θα βρει εκείνη μπροστά του.Πηγή:tlife.gr