Όταν η μαμά σου είναι η Victoria Beckham αρκεί να κάτσεις δίπλα της και να την παρατηρήσεις. Και αν το κάνεις αυτό μέχρι να φτάσεις εννιά χρονών θα έχεις μάθει άπειρα πράγματα για το μακιγιάζ, το hair styling και το… styling! Γιατί μαμά σου είναι η Posh!

Η ίδια, λοιπόν, μαζί με την Siena Miller έκαναν ένα live για την Vogue όπου συζήτησαν θέματα όπως το μακιγιάζ, τα ρούχα της καραντίνας, τις ταινίες που τους αρέσει να παρακολουθούν στο instagram! 

Όταν έφτασε η συζήτηση στο μακιγιάζ, η Victoria Beckham η οποία btw περνάει την καραντίνα φορώντας jeans, είπε πως είναι καλή στο μακιγιάζ αλλά όχι τόσο καλή είναι η κόρη της, Harper. Για την ακρίβεια, τα λόγια της ήταν τα εξής: “Η καραντίνα μου έδωσε τον χρόνο να πειραματιστώ με προϊόντα, να επικεντρωθώ στο skincare και να φροντίσω πολύ την επιδερμίδα μου με το να πίνω πολύ νερό, να κοιμάμαι, πράγματα τα οποία στην καθημερινότητα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα κάνω! Επίσης, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι κακή makeup artist. Δεν είμαι καθόλου καλή στα μαλλιά αλλά δεν είμαι καλή στο μακιγιάζ!”. Και από ότι φαίνεται το ίδιο ισχύει και για την εννιάχρονη κόρη της: “Είναι πραγματικά πολύ, πολύ καλή. Μπορεί να κάνει contouring σαν επαγγελματίας! Ξέρει ακριβώς τι της αρέσει αλλά αυτά όλα συμβαίνουν όταν είμαστε εκείνη κι εγώ στο σπίτι. Δεν θα την άφηνα να βγει έξω φορώντας makeup. Είναι πολύ μικρή γι’αυτό! Αλλά είναι ωραίο οι δυο μας να περνάμε χρόνο με αυτό τον τρόπο και να ερχόμαστε πιο κοντά. Εκείνη θα μου κάνει το μακιγιάζ κι εγώ θα της μάθω μικρά tricks. Αγαπά πολύ τα προϊόντα!”, ολοκλήρωσε η Posh! 

You go girl!

 Πηγή:tlife.gr