Χθες, η Χριστίνα Λαμπίρη βγήκε ζωντανά, μέσω Skype, στο «Ευτυχείτε!» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορα.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η κόρη της παρουσιάστριας, μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου νέου.

Η Μαρίσα Βουλγαράκη, λοιπόν, μίλησε για την τρυφερή περίοδο που διανύει, ενώ εκμυστηρεύτηκε πώς παντρεύτηκε με τον σύζυγό της, με πολιτικό γάμο, πριν από δέκα μέρες.

«Θα μπω στον 8ο μήνα. Περιμένουμε αγοράκι, τον μικρό Διονύση. Το ανακοίνωσα στον άντρα μου πρώτα και μετά στη μαμά μου. Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα. Τώρα έχουμε αγχωθεί, τον τελευταίο καιρό, λόγω κορονοϊού. Μένουμε σπίτι. Ο σύζυγός μου είναι διαρκώς δίπλα μου. Ο γάμος μας έγινε πριν από δέκα μέρες. Είχαμε κανονίσει να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο. Αλλά ο κορονοϊός μας τα χάλασε. Μας είπαν από το Δημαρχείο ότι δεν επιτρέπεται κανένας άλλος εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες. Και έτσι πήγαμε οι δυο μας και οι μάρτυρες. Η κολλητή μου και ο αδερφός του άντρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:tlife.gr