Μία πολύ σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς η μοναχοκόρη τους έχει τα γενέθλιά της! Η Ισμήνη συμπληρώνει σήμερα 12 χρόνια ζωής κάνοντας περήφανους τους γονείς της. Οι δύο ηθοποιοί θέλησαν από νωρίς το πρωί να ευχηθούν δημόσια στην κούκλα κόρη τους δημοσιεύοντας στους λογαριασμούς τους στο Instagram την ίδια φωτογραφία.

Αρχικά, ο Γιάννης Αϊβάζης έγραψε: “Πρωί τις 18ης του Νοέμβρη, 11 κ 45 πριν δώδεκα χρόνια ήρθες στην ζωή μας ομορφιά μου !!! Σου εύχομαι η ζωή σου να είναι όμορφη σαν εσένα, με αγάπη και σεβασμό και να με αξιώσει ο Θεός να σε δω όπως εσύ επιθυμείς !! Τα καλύτερα έρχονται!!! Σε Λατρεύω μωρό μου!!!”.

Μετά από μερικές ώρες, η Μαρία Κορινθίου πήρε το λόγο και σχολίασε για τα γενέθλια της κόρης της: “Εσύ… εσύ και μόνο εσύ! Τα πάντα, όλα! Όλα για εσένα! 18/11/2008 – 12 χρόνια έχουν περάσει….12 χρόνια! Απίστευτο… μεγαλώσαμε μαζί, μεγαλώνουμε μαζί και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευλογία! Χρόνια πολλά Ισμηνού μου! Μεγάλη και τρανή, με υγεία πρώτα απ´ όλα, ταπεινότητα, ήθος και ευγνωμοσύνη για ότι σου προσφέρει η ζωή! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!”.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης δεν θα μπορούσαν να μην ετοιμάσουν και μια ξεχωριστή και άκρως εντυπωσιακή τούρτα για τα δωδέκατα γενέθλια της Ισμήνης. 

Χρόνια πολλά!Πηγή:tlife.gr