Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουλίου, θα παρουσιάσει τη νέα διοίκηση της ομάδας, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να αναλαμβάνουν σχετικούς ρόλους, μετά την αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου.

Στο πλευρό των Διαμαντίδη και Αλβέρτη, θα είναι και ο πιθανότατα νέος πρόεδρος, Τάκης Τριαντόπουλος, αλλά και ο προπονητής Τριφυλλιού, Γιώργος Βόβορας, για να αναλύσουν πλήρως το πλάνο για τη νέα σεζόν, σε live μετάδοση, μέσα από το κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως την Παρασκευή 3/7, στις 12.00 στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου της διοικητικής ομάδας και του προπονητή του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και Γιώργος Βόβορας θα μιλήσουν αναλυτικά για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί «ζωντανά» μέσα από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Youtube”.

To άρθρο Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει Διαμαντίδη και Αλβέρτη σε LIVE μετάδοση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr