Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα συνθέτουν το κάδρο μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

Το διάσημο ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει μακριά από το κέντρο της Αθήνα, έχοντας δημιουργήσει το δικό του θερμοκήπιο και με τα δικά του ζώα προκειμένου να είναι πιο κοντά στη φύση και τα παιδιά τους να μάθουν σε έναν τρόπο ζωής μακριά από τη φασαρία της πόλης.

Η Κάτια Ζυγούλη μάλιστα, φροντίζει να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της μαζί τους αφού όπως έχει παραδεχτεί το να πάει ένα βήμα πίσω την καριέρα της για χάρη της οικογένειας ήταν μονόδρομος και μια απόφαση που δε μετανιώνει στιγμή.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς τους αποδεικνύοντας πως είναι μια τρυφερή και αφοσιωμένη μαμά που λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά της.

Οι φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστούν τα παιδιά της και ο σύζυγός της Σάκης Ρουβάς δείχνουν να είναι οι αγαπημένες της και εκείνη δε χάνει την ευκαιρία να τους φωτογραφίζει σε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Το απόγευμα της Κυριακής μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε μέσα από τα stories της και το ταλέντο του μικρού της γιου Απόλλωνα στη μουσική. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε την γάτα τους την ώρα που έπαιζε με τον σκύλο τους ενώ υπήρχε η μουσική υπόκρουση μιας κιθάρας. Ο “μουσικός” όμως που έπαιζε τη συγκεκριμένη κιθάρα δεν είναι άλλος από τον μικρό Απόλλωνα που μάλλον κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά του.Πηγή:tlife.gr