Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και φέρνει μαζί νέες στιλιστικές ιδέες.

Είναι ωραίο να ξέρεις καλά τον εαυτό σου: έτσι δεν θα είναι ποτέ δύσκολη η επιλογή του outfit που θα αναδείξει το σώμα και τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Κάθε περίσταση της κοινωνικής μας ζωής φέρνει και μια διαφορετική στιλιστική πρόκληση. Η Πελαγία Χριστάκη είναι εδώ κι αυτή την εβδομάδα για να λύσει κάθε απορία σου για το στιλ και το shopping. Απαντά χωρίς φόβο και με πάθος σε κάθε ερώτησή σου και σε παροτρύνει να εξερευνήσεις νέα στιλιστικά μονοπάτια, ακόμα κι αν πολλές φορές νιώθεις ότι «Δεν έχεις τίποτα να φορέσεις!».

Μια από τις ερωτήσεις αυτής της εβδομάδας είχε θέμα «Ντύσιμο σε ορκωμοσία».

Α.Κ: Πελαγία μου, καλησπέρα. Το Νοέμβριο ορκίζεται ο φίλος μου και ειμαι σε απογνώση, δεν ξέρω τι να φορέσω χρειάζομαι τις συμβουλές σου. Ευχαριστώ!

Αγαπητή Α, θα σου πρότεινα να φορέσεις ένα φόρεμα που θα αξιοποιηθεί και σε άλλες περιστάσεις. Πολλές φορές, όταν έχουμε μια «επείγουσα» αγορά, η κρίση μας θολώνει και σε πανικό αγοράζουμε ρούχα που φοράμε μόνο μια φορά. Μπορείς να συνδυάσεις ένα cigarette παντελόνι και μια blouse, αν δεν θες να επιλέξεις φόρεμα.

Στις ορκωμοσίες, το μεγαλύτερο λάθος που διακρίνω είναι η υπερβολή. Όταν έχουμε ένα πρωινό κάλεσμα παρόλο που μπορεί να είναι πιο επίσημο, δεν συνεπάγεται παγέτα.

Για να μην παρεξηγηθώ, η παγέτα, το σατέν και άλλα πιο επίσημα υφάσματα μπορούν να φορεθούν πρωί αλλά με τους αντίστοιχους συνδυασμούς υφασμάτων που θα τα μεταμορφώσουν σε πρωινά.

1) Δερμάτινα με πουλόβερ

2) Πλεκτά με παγέτες

3) Κρεπ τοπ με δερμάτινα παντελόνια

4) Metallics με μεταξωτά πουκάμισα

Για την ορκομωσία σου έχω 2 προτάσεις: 

 

 Πηγή:bovary.gr