Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από δύο χρόνια που ήταν κριτής στο GNTM, πλέον έχει τη δική της εκπομπή στον Alpha, όπου βέβαια… κάθε Τρίτη και Τετάρτη… σχολιάζει τα τεκταινόμενα του reality μόδας μαζί με τους συνεργάτες της. Το μεσημέρι της Τρίτης, στο Pop Up, η Ηλιάνα σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά της Ζενεβιέβ Μαζαρί (η οποία πήρε τη θέση της, μετά την αποχώρησή της) και το γεγονός ότι βγάζει αρκετά νεύρα, τις τελευταίες ημέρες.

«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα και συνέχισε «Η Έλενα (Χριστοπούλου) είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά. Ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό, σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος, γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα concept, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση.

Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα. Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω πως έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr