Η Εύη Καπάταη μιλά στην ΕΡΤ για τη δραματική εμπειρία της σε οντισιόν (video)

Η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν, όταν ήταν 18 ετών, από διάσημο μουσικοσυνθέτη. Το όνομα του τελευταίου είχε εμπλέξει προ ημερών και άλλη γνωστή τραγουδίστρια.

H ανάσα κόβεται και τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία. Η ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη μιλάει στην ΕΡΤ για την τραυματική εμπειρία, που όπως καταγγέλλει, είχε σε ηλικία 18 ετών.

«Πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου… με το αθώο παιδικό μου μυαλό νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν δεν του άρεσε η φωνή μου… μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου αυτό με έσωσε…».

Το σκηνικό σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας ήταν το ίδιο. Στο ίδιο σπίτι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περνούσε από audition νεαρές κοπέλες, η κατάληξη όμως ήταν άλλη.

«Μου μιλούσε από την αρχή άγρια μόλις κάθισα στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη… μ… όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου….δεν μπορούσα να πιστέψω» λέει η κ. Καπάταη.

Πρέσβειρα της Κάπρου για τον πολιτισμό από το 2012 για 35 χρόνια η Εύη Καπάταη κράτησε καλά κρυμμένο το μυστικό της. Αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της όταν είδε ότι βγήκε και μίλησε για την δική της εμπειρία η Λυδία Σέρβου.

 

«Αυτό χάραξε την ψυχή μου για πάντα. Θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Οι μετέπειτα συνεργασίες μου με τον Σπανό ,τον Πλέσσα, τον Μαχαιρίτσα ήταν άψογες» τόνισε.

Σε επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ με τον δικηγόρο του συνθέτη επιφυλάχτηκε να απαντήσει εφόσον πρώτα ενημερωθεί για τα στοιχεία της υπόθεσης.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα

www.ert.grΠηγή ert.gr