ΕΠΟ

Ανακοίνωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή (30/6) Γενική Συνέλευση εξέδωσε η ΕΠΟ.

Η υπερψήφιση του οικονομικού προϋπολογισμού και η εκλογή τεσσάρων νέων προσώπων στην Επιτροπή Εφέσεων ήταν οι κυριότερες αποφάσεις που πάρθηκαν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας λεπτομέρειες της διαδικασίας.

ΕΠΟ: Υπερψηφίστηκε ο απολογισμός της διοίκησης Γραμμένου! Ο Ολυμπιακός καταψήφισε

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Με την έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού (πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου 01.06.2019 έως και 31.05.2020), του Οικονομικού Απολογισμού του 2019, καθώς και του Προϋπολογισμού του 2021, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ.

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε 53 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 4 «παρών» και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2019 υπερψηφίστηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 “παρών”. Τέλος, ο Προϋπολογισμός τού 2021 εγκρίθηκε με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 “παρών”.

Εξελέγησαν κατά σειρά ως αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ οι Παναγιώτου Παγώνα, Ηλιοπούλου Χαρίκλεια, Φετζιάν Στέφανος-Γρηγόριος, Παντελίδου Αποστολίνα, Παπαϊωάννου Ιωάννης.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. παρέστησαν ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA και UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο εκπρόσωπος της UEFA, Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα, και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ.

To άρθρο Η ΕΠΟ εξέλεξε νέα μέλη στην Επιτροπή Εφέσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr