Στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης. Τόσο ο γνωστός παρουσιαστής όσο και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, ήταν κρούσματα του κορονοϊού, όμως πλέον τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει και οι δυο τους είναι αρνητικοί στον ιό. Ο Σάκης Τανιμανίδης περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πώς βίωσαν εκείνοι τον απειλητικό ιό και έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τις δύσκολες ημέρες.

“Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και την επόμενη μέρα και να είναι το μήνυμα θετικό. Ήμασταν ασυμπτωματικοί για τουλάχιστον μία εβδομάδα, αφού περάσαμε μία εβδομάδα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα είχε διαγνωστεί θετική, εγώ μία μέρα μετά εμφάνισα τα ίδια συμπτώματα και πιο έντονα, οπότε οι ειδικοί μας είπαν ότι “και εσύ το έχεις”. Περάσαμε μία εβδομάδα όπου είχαμε πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα.

Μετά άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα και να νιώθουμε καλύτερα, μετά νιώθαμε τελείως καλά και αφού πέρασε μία εβδομάδα μας είπαν οι γιατροί ότι μπορούμε να ξαναβγούμε έξω. Κάναμε το τεστ, βγήκαμε και οι δύο αρνητικοί και τώρα είμαστε μια χαρά. Η οδηγία που πήραμε είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, “επειδή το περάσατε μη νομίζετε ότι μπορείτε να κινείστε έξω σαν να μην υπάρχει κίνδυνος”. Υπάρχει ο κίνδυνος αλλά κατά πάσα πιθανότητα εμείς είμαστε πιο προστατευμένοι”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

“Ζούμε σήμερα μέσα στο σπίτι και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να το ευχαριστηθούμε. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεγράψουμε αυτούς τους μήνες από τη ζωή μας”, συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Πηγή:tlife.gr