Πέμπτη σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πόστο της και στο καθιερωμένο ραντεβού της με τους τηλεθεατές. Η γνωστή παρουσιάστρια ύστερα από τρεις ημέρες απουσίας, βγήκε κανονικά στον αέρα μαζί με την ομάδα της και καλησπέρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Καλησπέρα σας! Είμαστε εδώ στη θέση μας όλοι μαζί. Μάλλον σας ανησυχήσαμε λίγο την Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο, γιατί δεν θα πούμε ψέματα και εμείς ανησυχήσαμε…Ούτως ή άλλως όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο, αισθάνεσαι ότι είναι άρρωστος…  Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”;

Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας. Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες”, ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται και πάλι στο πόστο της!

Πηγή:tlife.gr