Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, δυο αθλητές που γνωρίστηκαν μέσα από τον χώρο της γυμναστικής και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια με δυο πανέμορφα κορίτσια, την ενός έτους Σοφία και τη δεύτερη κόρη τους που ήρθε στη ζωή τους μόλις χθες.

Εκείνη, ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών, αντίστοιχα και εκείνος στα πέντε του χρόνια. Η παιδική ηλικία και των δυο διέφερε πολύ από εκείνη των συνομήλικών τους, χρειάστηκε να στερηθούν πολλά για να μπορέσουν να αγγίξουν το όνειρό τους, που δεν ήταν άλλο από την κορυφή.

 

Η κορυφή για τη Βασιλική ήρθε μέσα από πολλά εμπόδια αφού πολλοί ήταν εκείνη πως μια αθλήτρια της ενόργανης δεν έχει μέλλον στα 20 της χρόνια. Σε πείσμα όλων όμως εκείνη τα κατάφερε αφού εκ τότε κατέκτησε  περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2012 ήταν η κορυφαία στο δοκό ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει και άσκηση με το όνομά της. Παρόλα αυτά, μετά την τρίτη της συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί και εκείνος να είναι ο τελευταίος της αγώνας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από την άλλη θέλησε να απέχει για λίγο και έτσι στα 15 του σταμάτησε τον αθλητισμό για τρία χρόνια για να επιστρέψει στην πορεία και να γίνει το χρυσό παιδί των κρίκων έχοντας κατακτήσει 12 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και την πρόκριση για τον επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βασιλική και ο Λευτέρης ήξεραν πως η ζωή του αθλητή δεν είναι εύκολη και απαιτεί θυσίες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ακόμη ήταν παιδιά. Εκείνη 6 χρόνια μεγαλύτερή του. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αναπτυχθεί μεταξύ τους το 2014 ένας μεγάλος έρωτας που στηριζόταν στη βαθιά κατανόηση και τον θαυμασμό που έδειχνε ο ένας για τον άλλο.

Χαμηλών τόνων και οι δυο, φρόντιζαν να μην απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή παρά μόνο με τις διακρίσεις που έφερναν στη χώρα μας. Η σχέση τους, όμως, ήρθε στην επιφάνεια λίγο πριν εκείνη μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 Nomads με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι δυο αθλητές δεν είναι πλέον μαζί.

Λίγο καιρό μετά και ενώ εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη, ο Λευτέρης Πετρούνιας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη και χωρίς να δίνει σαφείς απαντήσεις για το αν είναι ή όχι μαζί μίλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια που θα μπορούσε να εκφραστεί ένας άντρας. 

«Θα δώσω μία πολύ όμορφη απάντηση ότι τα μέσα μας χώρισαν, τα μέσα μας τα ξαναβρήκανε… Οπότε μάλλον εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Σίγουρα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Με τη Βασιλική ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι και πριν να είμαστε μαζί. Μπήκε στο NOMADS και έχουμε μείνει εκεί. Το μέλλον δεν μπορώ να το προβλέψω» και συνέχισε:«Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γυναίκες αυτή την περίοδο.. αυτά τα χρόνια… Είναι πολύ «αλλού» και βλέπεις τρομερά πράγματα και δύσκολα βρίσκεις σοβαρό άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι η Βασιλική είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή σου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Λίγες, μάλιστα, ημέρες μετά εκείνος της έστειλε ένα δώρο που τη συγκίνησε ιδιαίτερα. Όταν λοιπόν, γύρισε στη χώρα μας η σχέση τους ξεκίνησε από την αρχή εξαφανίζοντας κάθε γκρίζο σύννεφο που μπορεί να υπήρχε.

Γρήγορα αποφάσισαν να μείνουν μαζί και σχεδόν ένα χρόνο μετά έμαθαν ότι πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που θα συμπλήρωνε την ευτυχία τους. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Βασιλικής και τον Μάιο του 2019 κράτησαν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους που θα άλλαζε ριζικά τη ζωή τους.

Ο Λευτέρης όλο αυτό το διάστημα, συνέχιζε να προπονείται σκληρά και να προετοιμάζεται για τους αγώνες καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και προγραμματίζουν με την επιστροφή του να κάνουν τη βάφτιση και τον θρησκευτικό τους γάμο μαζί. 

Τα σχέδιά τους ωστόσο αναβλήθηκαν μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω πανδημίας, αυτό όμως δεν επισκίασε τη χαρά τους. Ο έρωτάς τους με τον χρόνο δυναμώνει και μέσα στο καλοκαίρι του 2020 η Βασιλική Μιλλούση κάνει την έκπληξη, ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η κορούλα της ήρθε στον κόσμο μόλις χθες το απόγευμα, και οι δυο αθλητές δημοσίευσαν μέσα από το μαιευτήριο μια πολύ τρυφερή φωτογραφία καλωσορίζοντας το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Να σας ζήσει!

 Πηγή:tlife.gr