Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος, αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η όμορφη επιχειρηματίας μέσα από το προφίλ της στο Instagram και δέχτηκε τα τρυφερά σχόλια των διαδικτυακών φίλων της.

Το πρωί της Πέμπτης, η Όλγα Φαρμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας.

“Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου “ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”. Δεν υπήρχε άγχος, δεν υπήρχε κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μεταξύ μας. 

Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πούνε μερικά tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος ξετρελάθηκα! Ήταν ότι πιο πολύ ήθελα. Ένιωσα μεγάλη ευτυχία! Έχω πάρει 4 κιλά και πηγαίνω προς τα 5. Νιώθω ότι το σώμα μου έχει αλλάξει πολύ. Το φύλο θα το ξέρουμε σε 3 εβδομάδες. Τώρα διανύω τον πέμπτο μήνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Όλγα Φαρμάκη.

Δες το βίντεο:

Με το καλό!Πηγή:tlife.gr