Ένας λόγος που βλέπουμε φανατικά GNTM σε αυτήν εδώ τη στήλη δεν είναι για να δούμε τις δοκιμασίες των μοντέλων. Ο πραγματικός λόγος είναι για να αντλήσουμε inspo από την Βίκυ Καγιά η οποία, ειδικά στο πλατό έχει τα τέλεια beayuty looks τα οποία κάθε φορά είναι και διαφορετικά! 

Αν, όμως, έπρεπε να διαλέξουμε εκείνο το ένα beauty look που μας άρεσε/αιφνιδίασε ευχάριστα, αυτό ήταν από το τελευταίο επεισόδιο του GNTM όπου η Βίκυ Καγιά έχει σγουρά μαλλιά με το τέλειο disco vibe. 

To credit για το αποτέλεσμα αυτό σε makeup και μαλλιά πηγαίνει στην Χαρά Παπανικολάου που επιμελείται τις εμφανίσεις της και η οποία μας έδωσε τα info για το hair styling και το makeup! “Το look είναι 70’s. Η Βίκυ Καγιά φοράει άσπρο κοστούμι με ροζ παγέτα από μέσα. Έχουμε κάνει 70’s μαλλιά- μπούκλες αλλά στην updated εκδοχή τους. Στο μακιγιάζ έχω βάλει μπλε σκούρο eyeliner γύρω από το μάτι, δημιουργώντας μια αίσθηση cat eye όχι, όμως, πολύ. Απλώς ανεβαίνει λίγο προς τα πάνω κι έχω βάλει και σκούρο μπλε μολύβι και μέσα στο μάτι ενώ από κάτω έχω σβήσει με σκούρα μπλε σκιά, ελαφρώς ιριδίζουσα. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών με πολύ μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες και όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο έχουμε κάνει full γυαλάδες, στα ζυγωματικά αλλά και την κορυφή της μύτης, το ρουζ ήταν pink-ish και στα χείλη φορέσαμε αντίστοιχο κραγιόν”. 

Ανυπομονούμε για το επόμενο beauty look! 

 

 

Πηγή:tlife.gr