Στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2 night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Δανάη Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον παρουσιαστή για την αποχώρησή της από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου8 Λέξεις“, για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο της όνειρο.

“Ναι ‘ναι τρεις εβδομάδες που έχω φύγει από τις “8 Λέξεις”. Είναι πολύ ωραία που είμαι στην Ελλάδα, που είμαι στην Αθήνα… Μου είχε λείψει λίγο να ασχολούμαι με τον εαυτό μου, να κάνω πράγματα για μένα, να μην έχω να ξυπνήσω το πρωί να προλάβω ένα αεροπλάνο.

Πήγαινα κάθε εβδομάδα στην Κύπρο. Ήταν δική μου επιλογή να φύγω από τις “8 Λέξεις”. Και στην προηγούμενη σειρά που ήμουν ήταν πάλι στην Κύπρο. Όλη μου η οικογένεια είναι στην Ελλάδα. Μου έλειπε να είμαι στο σπίτι μου. Να ξυπνάω το πρωί και το περιβάλλον γύρω μου να είναι γνώριμο”, ανέφερε η Δανάη Παππά σχετικά με την αποχώρησή της από τις “8 Λέξεις”.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η όμορφη ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη. Έτσι, δεν θα γινόταν να μην ερωτηθεί γι’ αυτή τη σχέση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Έχω μια πολύ ωραία σχέση και το ζω! Γιατί, όχι; Αφού νιώθω άνετα με αυτό. Το απολαμβάνω! Δεν με νοιάζουν τα κακά σχόλια, δεν με ακουμπάνε. Μένουμε μαζί. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω”.

Η Δανάη Παππά μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχθεί: “Έχει τύχη να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο, επειδή κάποιος είπε κάτι κακό για μένα. Εκείνη τη στιγμή πληγώνεσαι και λες γιατί να μπεις στη διαδικασία να γράψει κάποιος κάτι άσχημο. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχουν δική τους προσωπική ζωή. Επειδή σε βλέπουν στην τηλεόραση, νομίζουν ότι έχουν άποψη για οτιδήποτε κι αν κάνεις”.

Τέλος, η Δανάη Παππά αποκάλυψε ότι το μεγάλο της όνειρο είναι να φύγει στο εξωτερικό και να δουλέψει εκεί. Μάλιστα, η ίδια έκανε ένα casting για μια ιταλική ταινία και περιμένει την απάντηση.

 Πηγή:tlife.gr