Ένα ενδιαφέρον περιστατικό σημειώθηκε με τους Måneskin, τους νικητές της φετινής Eurovision. και συγκεκριμένα με μια εικόνα λίγων δευτερολέπτων που απεικονίζει τον τραγουδιστή Damiano να σκύβει πάνω στο τραπεζάκι του. Για ένα σχετικά μικρό διάστημα προκλήθηκε σάλος στα social media εφόσον υπήρξε η υποψία πως ο Damiano έκανε χρήση ναρκωτικών εν ώρα διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκκλήσεις για τον αποκλεισμό του συγκροτήματος από την Eurovision.

Σε ερώτημα που του απευθύνθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου από Σουηδό δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής Damiano απάντησε πως εκείνη την στιγμή έσκυψε επειδή ο κιθαρίστας είχε σπάσει ένα ποτήρι, λέγοντας μάλιστα πως ‘δεν κάνω χρήση ναρκωτικών, σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό’. Μια θέση που ισχυρίστηκαν και μέσω του επίσημου account τους στο Instagram, κάνοντας μάλιστα λόγω και για πρόθεση να κάνουν τεστ για να αποδείξουν την παρεξήγηση:

“Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι για το τι λένε μερικοί άνθρωποι σχετικά με το ότι ο Damiano έκανε χρήση ναρκωτικών. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τεστ, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε τη μουσική μας και είμαστε τόσο χαρούμενοι για τη νίκη μας στη Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη. Το Rock’n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε.”

www.ertnews.gr

Πηγή: ert.gr