Μια απίστευτη κόντρα χωρίς τέλος πυροδότησε χθες η καταγγελία σοκ της Ευριδίκης Παπαδοπούλου μέσα από τα stories της, σύμφωνα με την οποία, ο παρτενέρ της στο J2US, όχι μόνο της έκανε μπούλινκγ αλλά κάποια στιγμή, αποπειράθηκε να την χτυπήσει.

Ο Τριαντάφυλλος τόσο χθες αποκλειστικά στο TLIFE, όσο και σήμερα στη εμφάνισή του στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου είπε μεταξύ άλλων τα εξής: Θέλω να τα βγάλω όλα από μέσα μου… Είναι σαν καρκίνος αυτό που έζησαν χθες. Ήρθα εδώ σαν γονιός. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω, όχι να πολεμήσω. Θέλουν να με χτυπήσουν. Αν θέλει να γίνει κάποιος γνωστός, γιατί να το κάνει αυτό; Την Τρίτη ήμασταν στο στούντιο με την Βικτώρια Χαλκίτη. Της είπα να μη πει έτσι το τραγούδι. Το μόνο που έκανα ήταν να χτυπήσω τα χέρια μου παλαμάκια. Ήταν μάρτυρας η Βικτώρια…Εγώ πάντα έλεγα τα καλύτερα για εκείνη και τη στήριξα. Αφού σε έχω “δείρει” την Παρασκευή, Σάββατο ήμασταν αγκαλιές και φιλιά; Μετά με αδειάζει ότι δεν με ήθελε για παρτενέρ. Γιατί να σε χτυπήσω κορίτσι μου; Οκ έγινε φίρμα για μία ώρα”; είπε ο τραγουδιστής με δακρυσμένα μάτια. 

Λίγο μετά την εμφάνισή του η Ευριδίκη έδωσε την απάντησή της μέσα φυσικά από ένα story

“Oυδέν σχόλιον για το θέμα με τον κ. Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου, επιφυλασσόμενη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου Πηγή:tlife.gr