Το My Style Rocks ολοκληρώνεται και σε μόλις λίγες ημέρες θα μάθουμε τον νικητή του show μόδας! Η Κατερίνα Στικούδη, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, ανακοίνωσε πως έμεινε μόλις μια βδομάδα και την Κυριακή που μας έρχεται το My Style Rocks ολοκληρώνει την πορεία του.

«Καλώς ήρθατε στην τελευταία εβδομάδα του My Style Rocks, την εβδομάδα του μεγάλου τελικού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθε αυτή η στιγμή. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν άγχος, όμως τα παιδιά εδώ και 15 εβδομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Από τους 8 διαγωνιζόμενους, μόνο οι 6 θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Η πρώτη μας αποχώρηση θα γίνει αύριο και η δεύτερη αποχώρηση θα γίνει στο θεματικό επεισόδιο της Πέμπτης.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, πάρα πολλές ανατροπές, γι αυτό πρέπει να μείνετε κοντά μας. Οι βαθμολογίες που θα παίρνουν καθημερινά οι διαγωνιζόμενοι θα επηρεάσουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Η συνολική βαθμολογία τους θα συνυπολογιστεί στο τέλος με τις δικές σας ψήφους κι έτσι θα αναδειχτεί ο νικητής ή η νικήτρια του My Style Rocks. Η μάχη θα είναι σκληρή και αυτός που θα ξεχωρίσει θα είναι αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές στιλιστικά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.Πηγή:tlife.gr