Ο Snik αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στο ελληνικό Spotify για το 2020 και δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν την είδηση στο Pop Up. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και λίγο αμήχανη, σχολίασε το γεγονός πως ο σύντροφός της βγήκε νούμερο 1 με περισσότερα από 51,5 εκατομμύρια streams, δείχνοντας την περηφάνια της.

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Ναι, λοιπόν, παιδιά, καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify και τον κόσμο μαζί με τα views και τα streams, τα τραγούδια του ακούγονται σε 92 χώρες, καθώς είδαμε την ανάλυση του Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik, συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του, φυσικά με την υποστήριξη τα εταιρείας του.

Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, με τα δικά σου στούντιο, με τον δικό σου παραγωγό και με το δικό σου κουράγιο, μπράβο σου, το αξίζεις. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί», ανέφερε η Ηλιάνα για το αγόρι της. 

Τότε πήρε τον λόγο η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον δημοφιλή ράπερ, με συνέπεια η Ηλιάνα να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής. 



Πηγή:tlife.gr