Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή και στην ΑΕΚ για το θέμα της αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ζητώντας να γίνει κανονικά την Κυριακή 26 Ιουλίου και δη, στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να απαντά ούτε λίγο ούτε πολύ “ό,τι πει η ΕΠΟ”.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε με δική της επιστολή προς τον Ολυμπιακό, όπου χαιρέτησε τη συναίνεση των Πειραιωτών, αλλά ξεκαθάρισε ότι όπως πάντα, περιμένει την απόφαση της αρμόδιας αρχής, δηλαδή την ΕΠΟ.

Η επιστολή της ΑΕΚ

«Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε…  

Επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προς την ΑΕΚ: “Θέλετε να αγωνιστείτε εναντίον μας;”

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού».

To άρθρο Η ΑΕΚ απάντησε στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr