Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η Νατάσσα Μποφίλιου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Σε μια από τις πλέον επιλεκτικές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η δημοφιλής ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν έξι χρόνια, όταν αρρώστησε από την γρίπη H1N1 και συνέχισε να δουλεύει, αντί να βρει θεραπεία. 

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου την ρώτησε αν σκέφτεται στο μέλλον να γίνει μητέρα, μια ερώτηση ωστόσο που έφερε την τραγουδίστρια σε άβολη θέση. Μάλιστα, στην μεγάλη οθόνη είδαμε και για πρώτη φορά μια φωτογραφία από τον γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη στην Ταράτσα του Φοίβου.

Όσον αφορά την περιπέτεια με την υγεία της, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε: “Είχα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο είχα εγώ την ευθύνη που συνέβη. Κόλλησα H1N1 και δεν έκανα καμία θεραπεία, συνέχισα να δουλεύω σαν το σκυλί. Γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Θεωρούσα ότι είχα ευθύνη απέναντι στην μπάντα μου, στους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί. Έκανα χειμερινή περιοδεία, ενώ είχα αυτό τον ιό. Αυτό σιγά σιγά κακοφώνησε και έτσι είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος. Έπρεπε να σταματήσω. Εκεί κατάλαβα πόσο σημασία έχει να προσέχεις τον εαυτό σου για να έχεις μια καλή πορεία”.Πηγή:tlife.gr