Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ενώ αναζητάς υγιείς τρόπους σήμερα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια ένταση ή μπορεί να διεγείρει ανασφάλειες σχετικά με τα χρήματα, τις σχέσεις ή τις απολαύσεις. Οι άψογες συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τη μέρα σου στα εργασιακά. Συγκράτησε τον εγωισμό ή τον εκνευρισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των στόχων και της φήμης σου διεγείροντας μια ισχυρότερη επίγνωση των αναγκών σου. Η τήρηση των κανόνων είναι το ισχυρότερο στοίχημά σου και επίσης είναι μια καλή μέρα για να προχωρήσεις σε μια αγορά ή συμφωνία. Καθώς η μέρα εξελίσσεται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου γίνονται πιο περίπλοκες με την Αφροδίτη να κινείται σε μια προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα. Οι διαφορές απόψεων με συνεργάτες μπορεί να φανούν χρήσιμες αν τις αξιοποιήσεις σωστά. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου χτίζουν γερά θεμέλια στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, έρχεται μια νέα γνωριμία με την οποία αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

 

Δίδυμοι
Πολλά μπορείς να καταφέρεις σήμερα αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου  δίνονται. Πίστεψε  και επένδυσε σε νέα εργασιακά ξεκινήματα και συνεργασίες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να σου φέρουν και που μπορούν να καταλήξουν. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που παραμένεις μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου, διέγραψε το παρελθόν και στόχευσε μπροστά.

 

Καρκίνος
Πριν πάρεις αποφάσεις σήμερα λάβε υπόψη σου όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι έτσι όπως φαντάζουν ή κρύβουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Μην καταστρέφεις τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει μέχρι σήμερα στα εργασιακά, μόνο και μόνο επειδή επικρατεί μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Αν νιώθεις ότι η σχέση με το σύντροφο σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, να ξέρεις πως πολλές φορές λειτουργείς εγωιστικά ή με παρωπίδες. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε ακόμα μια ευκαιρία σε μια γνωριμία που σε έχει λίγο απογοητεύσει.

 

Λέων
Οι σημερινές όψεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου στο έπακρο την ημέρα και τις ευκαιρίες της. Αυτοέλεγχο και ψυχραιμία χρειάζεται η μέρα σου στα εργασιακά, καθώς μικρά εμπόδια και απρόβλεπτες εξελίξεις παίζουν με τα νεύρα σου. Δεν είσαι σε θέση να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με το σύντροφο σου, γι’ αυτό φρόντισε να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις με την πρώτη ματιά.

Παρθένος
Πείσμα και επιμονή χρειάζονται τα σχέδια και οι σημερινές υποχρεώσεις σου, γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία ή και καθυστέρηση. Θέλεις να επεκτείνεις την επαγγελματική σου δράση, όμως μην οδηγείσαι σε γρήγορα, επιπόλαια συμπεράσματα και αποφάσεις. Πες και έκφρασε αυτά που θέλεις στο ερωτικό σύντροφό σου  απόψε. Μπορεί στην αρχή να τον στεναχωρήσουν λιγάκι, όμως στη συνέχεια θα σε καταλάβει και ό,τι περνάει από το χέρι του θα το διορθώσει. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το άμεσο μέλλον κρύβει εντυπωσιακές εκπλήξεις.

 

Ζυγός
Με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σήμερα να ξέρεις ότι μπορείς να επηρεάσεις τις απόψεις όλων και να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες. Απόφυγε συζητήσεις στα εργασιακά που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανώτερους και συνεργάτες. Ανέτρεψε τα αρνητικά δεδομένα στη σχέση με τον ερωτικό  σύντροφό σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που παραμένεις μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στο διάβα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Σκορπιός
Το μυαλό σου κατακλύζεται από πολλές ιδέες σήμερα. Κράτησέ τες, αξιοποίησε τες και εμπιστεύσου τες κάνοντας τις σωστές επιλογές. Οι κοινωνικές επαφές θα διευκολύνουν τους εργασιακούς σου στόχους και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τονώσεις την αυτοπεποίθησή του ερωτικού σου συντρόφου, που η συμπεριφορά σου έχει κλονίσει. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, σταμάτα να αναπολείς το παρελθόν και κοίτα μπροστά.

 

Τοξότης
Μην αφήνεις αδιέξοδες καταστάσεις να σέρνονται και να σε στεναχωρούν. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου λειτουργώντας με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά και εντόπισε τις ευκαιρίες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες. Ευχάριστες ειδήσεις απ’ την πλευρά του συντρόφου σου, σου  φτιάχνουν τη βραδιά και τη διάθεση. Εσύ που παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου.

 

Αιγόκερως
Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιθυμείς και κρίνεις απαραίτητες και να είσαι βέβαιη πως δεν πρόκειται να πέσεις έξω στους σχεδιασμούς σου. Η ενέργειά σου στα εργασιακά και η ανάγκη σου να απαλλαγείς από κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος μόνο σε καλό μπορούν να σου βγουν. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου στον ερωτικό  σύντροφό σου. Η συμπεριφορά σου τον έχει μπερδέψει και δεν ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και λίγο προσωπικό χρόνο περισσότερο.

 

Υδροχόος
Αρκετά βοηθητικό φαίνεται να είναι το κλίμα και οι συνθήκες γύρω σου κι έτσι μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία σήμερα. Η αυξημένη ενέργεια σου στα εργασιακά εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες – βιαστικές κινήσεις και επιλογές. Ο ερωτικός σύντροφος σου ασκεί τεράστια επιρροή επάνω σου  απόψε. Από εσένα θα εξαρτηθεί πως θα τη διαχειριστείς. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου αυτό διάστημα και αυτό δεν σου επιτρέπει παράπονα.

 

Ιχθείς
Κράτησε μια θετική στάση σήμερα απέναντι σε νέες προτάσεις και αλλαγές που θα διευκολύνουν τα σχέδια και τους στόχους σου. Διατήρησε την υπομονή σου και μην δημιουργείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Οι ρυθμοί, η αλήθεια είναι πως σε πιέζουν, όμως με τη βοήθεια τους θα τα καταφέρεις καλύτερα. Απαλλάξου απ’ την ανιαρή στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση με το σύντροφο σου το τελευταίο διάστημα και πάρε  πρωτοβουλίες. Ευχάριστες εξελίξεις προμηνύονται για εσένα που είσαι μόνη.

 

 

 

Πηγή:tlife.gr