Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το εξάγωνο Ερμή – Δία είναι ιδιαίτερα ισχυρή και ενδυναμωτική ενέργεια, αφού ο Χείρωνας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και ο Άρης είναι ο ισχυρός σου ηγεμόνας. Μείνε πιστή στους στόχους και τα πιστεύω σου παρά τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω μας και μην χάνεις το δυναμισμό και την τόλμη σου. Τώρα η Πανσέληνος στο Ζυγό η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μια προσοχή ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να διαταράξουν το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εξαρτάται βέβαια από το τί του κρύβεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνεται.

 

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να νιώσεις λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και να θελήσεις να βοηθήσεις τους άλλους με οποιοδήποτε τρόπο είναι εφικτό. Τα δημιουργικά και τα καλλιτεχνικά θέματα ευνοούνται καθώς και οι εθελοντικές προσπάθειες. Οι ανατροπές στα εργασιακά σου συνεχίζονται για αυτό παράμεινε ψύχραιμη. Έλεγξε και μετρίασε λίγο την προκλητική συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έστω και η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει αρκεί για να τον γοητεύσεις.

 

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Ερμή – Δία σήμερα φέρνει θετική -όσο γίνεται βέβαια- έκβαση στις υποθέσεις σου. Κράτα το γεγονός ότι σε κάνει πιο αισιόδοξη και δυναμική. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να επεκτείνεις τους στόχους αλλά και τις γνώσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπερνά στιγμές έντασης που προκαλεί η πραγματοποίηση της Πανσελήνου και θα πρέπει κι εσύ να δείξεις την ίδια διάθεση και πρόθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους βοηθούν στο να κυλήσει πιο ευχάριστα η μέρα σου.

 

Καρκίνος
Με την προσανατολισμένη Σελήνη σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις καθημερινές πρακτικές λεπτομέρειες. Ωστόσο τα συναισθηματικά όριά σου μπορεί να είναι λίγο θολά κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για μικρά και ανούσια προβλήματα στα εργασιακά. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Έλεγξε την επιθετικότητα και την έντονη κριτική σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς καταστάσεις τις οποίες δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσεις και κυρίως να μην σκέφτεσαι καταστάσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν.

Λέων
Με τις οικονομικές σου υποθέσεις σε απόλυτη προτεραιότητα ξεκινά η σημερινή μέρα σου. Μια μελλοντική βέβαια συνεργασία σου και ίσως η αισιοδοξία σου, δημιουργούν προσδοκίες κι έτσι καταφέρνεις να κατευνάσεις στο άγχος σου. Κάνε ένα διάλειμμα μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν και δώσε στον εαυτό σου χρόνο πριν καταλήξεις σε καθοριστικές αποφάσεις στα εργασιακά. Μην εμπιστεύεσαι τους καλοθελητές που προσπαθούν να σπείρουν τις αμφιβολίες μέσα σου, εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου. Μνήμες του παρελθόντος προκαλούν ένα τσίμπημα στην καρδιά σου για αυτό φρόντισε εσύ που είσαι μόνη να σκέφτεσαι το μέλλον και όχι τα παλιά.

 

Παρθένος
Έχεις θάρρος και περίσσια ενέργεια για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θεωρείς απαραίτητες στη ζωή σου. Η ανάγκη σου για ασφάλεια στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες για αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεσμευτείς σε καταστάσεις που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Μπορεί να σε απασχολεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως δεν είναι η ώρα να εμβαθύνεις τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και μην παρασύρεσαι από τις φοβίες και ανασφάλειές σου.

 

Ζυγός
Οι επιθυμίες σου σήμερα μπορεί να είναι ξαφνικές ή και ασυνήθιστες. Θέλεις είτε να αποκοπείς από το παρελθόν, είτε να επανασυνδεθείς μαζί του. Βρες μια εναλλακτική και βάλε φρένο στο μυαλό σου που φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια. Η επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας μέσα σου δεν θα αποκτηθεί με την συναισθηματική προσφορά σου στους άλλους για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου σωστά. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου, σου έχουν γίνει εμμονή. Συνέχισε να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς και να είσαι βέβαιη πως θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα έστω και μακροπρόθεσμα. Άσε να περάσει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου εύκολα και απλά, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ένας πλατωνικός έρωτας δεν χρειάζεται να σε ενθουσιάζει τόσο πολύ.

 

Σκορπιός
Η δικτύωση ή ένας φίλος θα μπορούσε σήμερα να τονώσει όλα σου τα συναισθήματα. Έχεις περισσότερη ενέργεια και κίνητρα από ότι συνήθως για να ονειρευτείς και να καταστρώσεις νέα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια. Πρόσθεσε λίγο κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε ανάγκη και οι δυο να χαμογελάσετε και να ξεφύγετε από τους προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα αυτήν τη φορά να ακούσεις τη λογική σου και όχι τη διαίσθησή σου σε νέες γνωριμίες. Μπορεί να ξεγελαστείς και να αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι πρίγκιπες και παραμύθια.

 

Τοξότης
Αξιοποίησε τη συναισθηματική δύναμή σου σήμερα και να είσαι βέβαιη πως θα γίνεις πολύ πιο αποτελεσματική και παραγωγική, θέλοντας να πάρεις πρωτοβουλίες. Ψάξε και αντιμετώπισε τη ρίζα στα όποια εργασιακά σου προβλήματα και μην μένεις στην επιφάνεια. Ένα αίσθημα ανταγωνισμού και κτητικότητας απέναντι στο σύντροφό σου, μην το αφήσεις να δημιουργήσει γκρίνιες, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η κρίση σου είναι πολύ θολή απέναντι σε νέες γνωριμίες για αυτό προτίμησε το διαδικτυακό φλερτ και αρκέσου σε αυτό.

 

Αιγόκερως
Σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με ένα έργο, θέμα ή σχέδιο. Μετρίασε την ανυπομονησία σου και μην αναλώνεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι που δεν γνωρίζεις αρκετά και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Κάνε ένα διάλειμμα σήμερα από τα επαγγελματικά και προσπάθησε να μετριάσεις τις υποχρεώσεις σου. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που επικοινωνείς. Πάρε πρωτοβουλίες απόψε και οργάνωσε κάτι διαφορετικό για το σύντροφό σου. Μια καλή ιδέα είναι να τον προκαλέσεις ερωτικά. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα μπορούν οι σκέψεις ή και οι νοσταλγίες του παρελθόντος να σε μελαγχολήσουν.

 

Υδροχόος
Έχεις ξυπνήσει σήμερα με μια επιθυμία για περισσότερη εμπειρία ζωής και ίσως με μια μικρή ανάγκη για περιπέτεια, μακριά από τα συνηθισμένα και γνώριμα. Τώρα το τι δεν σου επιτρέπεται και λόγω των συνθηκών, είναι ένα άλλο θέμα. Μπορείς να καταστρώσεις καλύτερα τα εργασιακά σχέδιά σου πριν περάσεις στην υλοποίηση των ιδεών σου. Κράτα τη βάση και επεξεργάσου τις λεπτομέρειες για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Λεπτολογίες και λεπτομέρειες απόψε πιθανά να δημιουργήσουν μια ένταση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην φτιάχνεις φανταστικούς εχθρούς εσύ που είσαι μόνη. Οι επιλογές ήταν και είναι δικές σου.

 

Ιχθείς
Σύνδεσε τους στόχους με τις ανάγκες σου και μην κάνεις πράγματα ή παίρνεις αποφάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Το σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο είναι να νιώσεις ασφαλής και πλήρης. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και συνεργασίες με την πρώτη ματιά και συζήτηση. Όλοι δεν έχουν τη δική σου συνείδηση και εντιμότητα. Αν νιώθεις ότι ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχει μια ψυχρότητα, κάνε κάτι και μην περιμένεις να χειροτερέψουν τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη μην καταστροφολογείς. Μπόρα είναι και θα περάσει. Δεν θα είσαι μια ζωή κλεισμένη σε ένα σπίτι.

 

 

Πηγή:tlife.gr